Test: Hyperx Pulsefire Haste Gaming Mouse

Styre-enheder d.  30. april. 2021, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 674 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: BPM
Oversættelse: donto

Pristjek på Pricerunner 459,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Hyperx Pulsefire Haste Gaming Mouse.

 

 


HyperX Pulsefire Haste er en letvægts udgave i Pulsefire serien. Bare 59 gram vejer den. Lad os se om det dur.


 

Hvad er der i kassen?


 


I kassen gemmer sig Pulsefire Haste, grebs tape, eksta skates, manual og warranty kort.


 

Specifikationer


 

Jeg har sakset specifikationerne inde fra HyperX egen hjemmeside.
 


 

Design


 


HyperX er gået med det klassiske, enkle design og det virker. Musen er pænt udført og hullerne er lavet i honeycome design. Ledningen er beklædt med stof og føles faktisk ret lækkert udført. Knappen under hjulet er til at skifte DPI med.


 


På venstre side har vi yderligere 2 knapper.


 


Og i bunden er der 4, godt placeret skates og her kan man se at man kan se igennem musen.


 


Der er blevet plads til RGB på musen, men dog kun rundt om hjulet. Farven skifter kortvarigt når man skifter DPI indstilling, så man kan se hvilken hastighed man har skiftet til.


 

Software


 


HyperX har en software der hedder NGENUITY og inde i den, kan man styre alle indstillingerne til musen. Ganske nemt og enkelt at have med at gøre, og har man flere HyperX produkter, ja så er de også til at styre inde fra denne software hvis altså de understøttes af den.


 

Test


 


Jeg var skeptisk til at starte med, en mus der kun vejer 59 gram kan det være godt? Jeg er vant til at en mus skal være tung så man kan mærke den og har en fornemelse af man flytter noget. Så det at skulle bruge en der er så let, kunne kun gå galt, det viste sig bare at jeg kunne ikke tage mere fejl, den ligger simpelthen så godt i hånden. I hvert fald i min hånd, at den med det samme var behagelig at holde om, og den lette vægt gjorde mig ingenting. Jeg troede jeg skulle kæmpe med at få det til at fungere men nope, der gik ikke engang 2 minutter så tænkte jeg ikke over det mere.

Det var faktisk ved gaming at jeg var mest skeptisk, for jeg er vant til min G502 Hero med alle vægtene i, kunne den lette mus virkelig hamle op mod dette? Det korte svar er ja, det kan den uden problemer. Det lette design og de gode skates under musen, gør at den er super nem at bevæge rundt og den lette ledning gør også at man ikke føler den faktisk har en ledning. Jeg har spillet en del timer med den og jeg er blevet godt glad for det lette og behagelige design.
Jeg monterede ikke grebs tapen som HyperX har smidt med i pakken, for jeg syntes faktisk at man har godt fat i musen som den er, og for mit vedkommende ville det ikke være nødvendigt at montere tapen, da den ligger naturligt godt i min hånd og føltes ikke som om den glider ud af mit greb.

Jeg finder musen ganske præcis. Ingen slinger i valsen og knapperne føltes gode og har et godt klik, og føltes ikke som om man har sparet på teknikken her.


 

Konklusion

 


Jeg var skeptisk til at starte med og det fjollede er jo at logikken siger, at en lettere mus er nemmere at flytte, men fordi man altid har været vant til at en mus vejer noget, så gav det ingen mening i mit hoved at en mus skulle være let. Men den mening har jeg ændret helt og jeg har nu taget alle vægtene ud af min G502 Hero og har fundet ud af at en mus ikke behøver være tung. HyperX Pulsefire Haste er efter min mening en rigtig god mus, både til det daglige brug, men bestemt også til gaming. Den er præcis i styringen og meget behagelig at holde om. Jeg kan også godt lide at det eneste RGB der egentlig er på den kun, er ved hjulet, og detaljen i når man skifter DPI så viser den det ved en farve markering, er godt og gør det nemmere for brugeren. Teknikken i musen føltes god og gennemført. Det virker ikke som om man har sparet på tingene og taget den nemme løsning.

NGENUITY softwaren er nem og enkel at bruge, installerer, sæt musen til, også du i gang. Alt hvad musen kan, kan indstilles i NGENUITY og det er lavet så simpelt og enkelt så de fleste sagtens kan finde ud af dette. Det er ikke et krav at installere NGENUITY for at kunne bruge musen, det er bare en software man kan bruge for at lave sine egne indstillinger til musen. Det gode er faktisk at man kan gemme disse indstillinger på selve musen, så sætter man den over i en anden maskine, og så er det de samme indstillinger som man lige har gemt, man stadig bruger. Smart. NGENUITY er dog ikke uden fejl og jeg havde problemer med mit RGB Fusion 2.0, af en eller anden grund kunne disse to software ikke kører samtidig på maskinen, hvilket resulterede i at RGB Fusion lukkede ned med en fejlmeddelelse hver gang jeg startede PC'en op. Det var så også det eneste problem jeg oplevede med NGENUITY softwaren.
 


Positivt
 

 • Flot design
 • Teknikken i den føltes god og solid
 • Lav vægt
 • Ekstra grebs tape og skates
 • Minimalistik RGB (for nogen)


Negativt
 

 • Minimalistisk RGB (for nogen)


 
Test: Hyperx Pulsefire Haste Gaming Mouse
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør5
Design - Layout5
Software - BIOS4
Ydelse5
Pris5
Samlet93%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

UK Summary

I was sceptical at first and the funny thing is, that logic tells us, the lighter the mouse is, the easier it’s to move around, but because we always been used to mouses weighing a bit, it didn’t make any sense in my head that they could be this light. But I have changed my mind completely and I have taken all the weights out of my G502 Hero and have discovered that a mouse doesn’t need to be heavy. HyperX Pulsefire Haste is in my opinion a really good mouse, both for daily use, but certainly also for gaming. It’s precise and very comfortable to hold. I also like that the only RGB is by the wheel, and the detail that when you change DPI it shows it by the color of the weel, is good and makes it easier for the user. The technology in the mouse felt good and thoroughly made. It does not seem as if there has been saved anything and tthe easy solution was taken.

The NGENUITY software is easy and simple to use, install, plug the mouse in, and your on your way. Everything the mouse can do can be set in NGENUITY and it’s made so simple and easy that most people can easily figure this out. It’s not a requirement to install NGENUITY to be able to use the mouse, it is just a software you can use to make your own settings for the mouse. The good thing is that you can save these settings on the mouse itself, when you use it with other machines, and the setting are the same everywhere. Smart. However, NGENUITY is not without errors its errors and I had problems with my RGB Fusion 2.0, for some reason these two programs could not run on the machine at the same time, which resulted in RGB Fusion shutting down with an error message every time I started the PC. That was also the only problem I experienced with the NGENUITY software.
 


Positive
 

 • Beautiful design
 • The built quality felt good and solid
 • Low weight
 • Extra grip tape and skates
 • Minimalist RGB (for some)


Negative
 

 • Minimalist RGB (for some)