TEST: Thecus N4200Pro

NAS Server d.  31. maj. 2011, skrevet af da9els
2 Kommentarer.  Vist: 19645 gange.

Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: da9els
Oversættelse: da9els

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Thecus
DK distributør: MMD

Introduktion

 

N4200Pro er en kraftfuld, lille NAS med masser af features og mange muligheder. En server som henvender sig til mindre virksomheder og kræsne hjemmebrugere. For mig har Thecus altid været blandt de tunge drenge i klassen når det kom til NAS servere, og jeg må indrømme at jeg glædede mig til at få fingre i den lille boks, for at se om den levede op til mine forventninger.

 

 

Thecus blev grundlagt i 2004 i Taiwan, med det formål at udvikle innovative lagringsløsninger. Firmaet har siden lanceret en lang række NAS servere og NVR lagre.
Thecus profilerer deres produkter på stabilitet, sikkerhed og brugervenlighed. Det ses tydeligt på deres valg af hardware og deres support. Som Thecus selv skriver er deres mission at transformere sofistikeret teknologi til brugervenlige løsninger.
Med hensyn til sikkerheden har jeg valgt at tro på hvad Thecus siger, da mine hacker skillz ikke er særligt veludviklede. Men jeg har tænkt mig at give et godt billede af burgervenligheden og stabiliteten.

haveport
 
Superbruger
Tilføjet:
14-08-2011 19:07:00
Svar/Indlæg:
255/30
Der skulle vel ikke være nogen herinde, der har erhvervet sig sådan en nas server her?
Kunne vildt godt tænke mig en, men ved bare ikke forfærdelig meget om det. Så bare om den kan anbefales? og også om den kan anbefales til en der er helt ny på området? Eller om der er andre bedre alternativer jeg skulle købe istedet hvis det var? 🙂


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af haveport d. 14-08-2011 19:07:43.


da9els
 
Senior Skribent
Tilføjet:
14-08-2011 19:33:51
Svar/Indlæg:
4265/89
Det kommer meget an på hvad dit behov er. Hvis du bare er på udkig efter en fil-server uden for meget besvær, så er den totalt overkill. Ja, den har gode hastigheder, men den har også et hav af features du sikkert aldrig får brug for.
Jeg mener der er et par nyere tråde om emnet i forumet. Prøv at søg der eller opret en selv.