Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: freak_master

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1000,00
Produkt udlånt af: HIS
DK distributør: Komplett.dk

Konklusion

Det har været en stor fornøjelse at arbejde med dette kort. Der har ikke været det mindste problem med det, og har imponeret i ydelse og overclock. Men lad os få givet nogle point.

 

Innovation/Teknologi - 4
Her bliver det til et 4 tal. Der er ikke noget nyt, udover den innovative køler. Det er faktisk køleren der trækker mig op fra et 3 tal til et 4 tal. Det er en fænominal køler der med ingen besvær holder kortet under 70 grader, selv med overclock. Da det jo er AMD og ikke nVidia kommer vi til at mangle physX og CUDA, men selvom kortet her ikke har det, så giver det smæk til konkurenten.

Bundle/Tilbehør - 3
Her bliver det til et 3 tal. Der er hvad vi forventer der er med til et grafikkort i form af 2 PCI-e strøm adaptere, driver CD, manual og skærm adapter.

Design/Layout - 4
Kortet får et 4 tal her. Køleren er blevet lavet i et flot blå design, og bladene på blæseren har fået et lille vip ude i enden. Alt i alt ser grafikkortet faktisk rigtig godt ud, og passer meget godt til navnet "IceQ".

Software/BIOS - 3
Den medfølgende software (driveren) fungerede upåklageligt og skal derfor have 3.

Ydelse - 5
Her må jeg give 5. Der er helt fantastisk ydelse i kortet her. Kortet giver store smæk til konkurenten GTX550Ti, og i overclocket tilstand følger det godt med det meget større GTX560Ti. Der er masser at hente ved et overclock, og vi fik reddet en bedre opløsning i Call of Juarez ved et overclock. Der var ingen skavanker ved overclocket og der blev maxet ud i MSI Afterburner. Da kortet er så koldt som det er, vil der også være mulighed for at hæve volt en del, hvilket kan give endnu højere overclock. Så installeres der en BIOS der giver mulighed for volt ændring og større overclock, kan vi måske se et mid-end grafikkort der kan hamle op med et high-end grafikkort på luftkøling.

Pris - 5
Kortet koster lige over DKR 1000,- hvilket konkurrentens GTX550Ti også gør. Her får man dog en hel del mere ydelse for pengene, for ikke at nævne et godt overclocks potentiale, hvilket er det der danner grundlaget for mit 5 tal.


 

UK summary


It has been a huge pleasure to work with this card. I have not had the slightest problem with it and it has impressed in both performance and overclock. But lets hand out some points.

 

Innovation/Technology - 4
The card gets 4 here. There is really nothing new to this, except the innovative cooler. It is actually the cooler which took me from 3 to 4. It is a very good cooler which has no trouble in holding the card under 70 degrees, even with overclock. Since it is AMD and not nVidia we miss PhysX and CUDA, but even though this card does not have these, it has no trouble with performance.

Bundle/Accessories - 3
Here I give 3. There is what you would expect to be bundled with a graphics card, 2 PCI-e power adapters, a driver CD, a manual and a monitor adapter.

Design/Layout - 4
I give the card 4 here. The cooler has been made in a very beatiful blue design and the blades has a small flip in the ends. All in all this graphics card look good and fits the name "IceQ" very well.

Software/BIOS - 3
The software which came with this card (the driver) worked flawlessly and should therefore have 3.

Performance - 5
Here I have to give 5. There is fenominal performance. It can outperform GTX550Ti very easy, and when overclocked it follows GTX560Ti very well. We got some playable fps in Call of Juarez in the high resolutions by making an overclock, so it was not a complete waste. When overclocking there was no trouble with the card at all and I was able to max out the clocks in MSI afterburner. Since the card is as cold as it is it should be possible to raise the voltage of the core and get an even higher overclock. So if you install a BIOS which lets you raise voltage and clocks even more, we might even see a mid-end card which can perform just as well as high-end on air cooling.

Price - 5
The price for this wonder is just above DKK 1000,- which the competitors card GTX550Ti also costs. In this card though, you get way more performance for the money, and that is why I think it should get 5 here.
Test: HIS HD 6790 IceQ
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Software - BIOS3
Ydelse5
Pris5
Samlet80%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
Auxois
 
Overclocker
Tilføjet:
21-06-2011 13:45:45
Svar/Indlæg:
16/0
Fedt at I lige tester om "Full-HD gaming"-påstanden holder vand. Eller.Håbløs test med en masse irrelevant information (softwareafsnittet især).

Hvorfor ikke også teste dem i nogle mere aktuelle spil, ja, nogle, som folk der køber grafikkort i dag rent faktisk spiller?


Og for at afslutte mit "rant", så er det rent ud sagt irriterende, at man ikke kan aflæse jeres benchmarks uden at skulle forstørre dem.

Jeg synes ærlig talt, at I burde skele til Toms og Guru3D...


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Auxois d. 21-06-2011 13:46:50.


freak_master
 
Redaktør
Tilføjet:
21-06-2011 22:49:31
Svar/Indlæg:
6306/475
#1
"Full HD gaming" betyder jo blot 1080p opløsning. Mange programmer hvor der bliver kørt i 1600x1200 er fordi at programmet selv faktisk ikke kan komme højere, der bliver dog testet i 1080p i nogle tests.

Jeg ser ikke at nogen form for information omkring produktet er irrelavant. Der er mange der kigger efter måske en bestemt detalje der skal afgøre om det er kortet for ham/hende eller ikke. Irrelavant information er information der intet har med kortet at gøre, hvilke informationer har ikke noget med dette kort at gøre?

Jeg ved ikke med dig, men jeg har ikke råd til at købe alle de nyeste spil og teste der i. Jeg har fundet en masse benchmarks rundt omkring som har en stand-alone benchmark. Har du nogle forslag til hvilke andre spil der har dette vil jeg med glæde tage dem med fremover.

Grunden til at du skal forstørre graferne op må være at du køre med for høj en opløsning. Jeg køre med 1360x768 på en 42" skærm, jo vist den er stor, men selv på min bærbar med samme opløsning på en 15" skærm kan jeg sagtens se graferne uden at skulle trykke på dem. Bliver de større vil de også ødelægge layoutet i artiklen.


Salty
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-06-2011 17:27:28
Svar/Indlæg:
330/33
#1 - Word.. Derfor jeg kun forholder mig til tests fra de 2 sider, der rent faktisk tester nye produkter i nuet, viser de forskellige opløsninger 🙂