Test: Chill Innovation Micro Keyboard

Styre-enheder d.  03. september. 2011, skrevet af da9els 6 Kommentarer.  Vist: 18234 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: da9els
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 439,00
Produkt udlånt af: Chill Innovation
DK distributør: Chill Innovation

Konklusion


Jeg er meget begejstret for keyboardet og vil helt klart anbefale det hvis nogen spørger om råd. Det kan anvendes til mange formål, og vil man bare have et lille tastatur, med on / off-knap, til sofaen eller soveværelset eller et ultra transportabelt keyboard til iPad'en eller til CNC-maskinen på fabrikken, så syntes jeg virkelig Chill Innovation har lavet et godt produkt. Jeg har haft en del billige trådløse enheder gennem tiden, og man kan mærke at man har været for nærrig med det samme. Det er bestemt ikke tilfældet med Chill Innovations Wireless Micro Keyboard with Touchpad.


Bundle/Tilbehør - 3
Der er hvad der skal være. Dummy-donglen og mulighed for at "gemme" Bluetooth-donglen i keyboardet er en dejlig feature. Men det er efterhånden ved at være standard og derfor ikke noget der trækker karakteren op, men giver alligevel et stort plus. 

Design/Layout - 4
Keyboardet er robust bygget og godt designet. Jeg er meget glad for størrelsen og vægten. Den ligger virkelig godt i hånden. Knapperne er godt placeret og muligheden for enhåndsbetjening er rigtig smart. Der er tænkt godt over tingene og det er godt klaret at pakke så mange taster og funktioner ned på så lidt plads. Jeg giver ikke 5-tallet fordi "Z" simpelthen bare skal ligge under "A". Det er indgroet. Jeg kan afsløre at det kun er på modellerne med nordic layout at tasterne er forskudt, for at give plads til Æ, Ø og Å. Så 5 til designet. 4 til den nordiske udgave. Jeg kan til designerens forsvar tilføje at jeg heller ikke kan se mig ud af hvordan placeringen ellers skulle have været.

Software - 4
Det er et kæmpe plus at der er drivere / applikationer til Nokia-telefoner, Android og Windows Moblie. At min Android-telefon så ikke vil aktivere softwaren er ikke noget Chill Innovation kan gøre noget ved.
Manualen er rigtig godt udarbejdet og det er dejligt at se noget på dansk engang imellem.

Ydelse - 4
Produktet stinker af gennemtænkt kvalitet og det er kun tap-klik-følsomheden og rækkevidden på Bluetooth signalet der trækker ned. Det skal på ingen måde opfattes som om at produktet er ubrugeligt og jeg kan ikke objektivt vurdere om det er mig eller touchpaden den er gal med. Men for mig er det et minus, som sammen med rækkevidden, afgører karakteren.

Pris - 4
Med en pris på omkring DKR 450,- i skrivende stund, syntes jeg man får et rigtig godt produkt for pengene. Men der er mange interessante alternativer i samme prisleje, og selv om der tydeligvis er tanke bag Chill Innovations Micro Keyboard, så er DKR 450,- ikke en pris der får øjnene til at hoppe ud af kraniet.

 

  


 

UK summary

I am very enthusiastic about this keyboard and I will gladly recommend anyone this device. It has multi purposes and if you are looking for a easy couch controller, or a ultru compact travel keyboard, Chill Innovation delivers. I have encountered a lot of these cheap wireless units, but the quality compared to the Chill Innovation's mico keyboard is second to none.

 

Bundle/Accessories - 3

The bundle is adequate. The dummy-dongle and the possiblity to hide the BT-dongle inside the keyboard is a nice feature. But that is commonly found on these devices.

Design/Layout - 4

The keyboard is rock solid, and offers a great design. I am very pleased about the size and weight. The keyboard rest nicely in your hand and the keys are well placed and the oportunity to control the device with one hand is really clever. It is very compact and feature rich, but the position of the "Z" button is not so good. This is only due to the fact that this is a nordic version with Æ, Ø and Å which is obviously designed in the best manner, but again, it distrubts my daily writing rutine.

Software/BIOS - 4

The fact that there are available drivers/apps for Nokia-phones, Android and Windows mobile is very nice to see. My own Android phone would not work as intended, but that could hardly be Chill Innovations fault. The manual is good and I am very glad to see a danish product once in a while.

Performance - 4

The product is very well thought design and it is only the tap-click sensitivity and the range of the Bluetooth signal which is a bit of a drawback for me. The product is still great and this is of course my own opinion.

Price - 4

The price is around DKK 450,- which is a very fair price. You get alot of sturdy build quality and features with this keyboard but the competitors are offering some very interesting products as well. The price is fair but not in a "bang for the buck" way.

 

 
Test: Chill Innovation Micro Keyboard
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Software - BIOS4
Ydelse4
Pris4
Samlet76%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
jmose
 
Moderator
Tilføjet:
03-09-2011 12:59:56
Svar/Indlæg:
3856/536
Tak for testen. God læsning.

Jeg har selv lige købte dette tastatur til min HTPC. Jeg har haft det vel i en 3 uger eller sådan noget - og jeg bliver stadig mere glad for hver dag. Og det er virkelig et micro tastatur!!

Jeg kunne tænke mig at følsomheden på touchpad´en var lidt bedre. Jeg sidder små 4-5m fra min HTPC, og der føles brug af touchpad ikke glidende, som ved fx en bluetooth mus (som jeg også har prøvet) Det er bare nitten at sidde med et fuldt tastatur/mus combi, når man skal se film.

Hvordan virkede højreklik for dig? Jeg har lidt problemer med at vælge højrekliksfunktioner ved fx film. (altså undertekster eller anden lýd)

Set til prisen synes jeg godt det kan give Logitech DiNovo Mini kam til håret!!


XPAction
 
Superbruger
Tilføjet:
03-09-2011 13:09:53
Svar/Indlæg:
132/1
den ligner et tastatur, som kunne have blevet lavet engang i 80.- 90.


MuhammadMJensen
 
Overclocker
Tilføjet:
03-09-2011 17:15:34
Svar/Indlæg:
1019/39
#2 Enig, men er meget sikker på at det ikke føles sådan når du taster på det 😀


ace1234
 
Newbie
Tilføjet:
03-09-2011 18:04:18
Svar/Indlæg:
94/1
logitech har også lige lavet, et nyt tastatur vidst i fuld str,med touch pad i til en 300 kr.Men det vel for stort ?


ace1234
 
Newbie
Tilføjet:
03-09-2011 18:13:19
Svar/Indlæg:
94/1
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 (Nordisk) (2.4 GHz)det var dette kst ca 300


da9els
 
Senior Skribent
Tilføjet:
03-09-2011 21:48:37
Svar/Indlæg:
4312/90
#1 .. Jeg havde også problemer med at den ikke fangede bevægelserne flydende. Som Chill Innovation skriver på deres hjemmeside kan det være et forsøg værd at prøve med en top $ Bluetooth dongle.
Jeg havde dog ingen problemer med højreklik. Alt andet virkede super godt.

Der er mange alternativer. Mit første HTPC tastatur var et SpeedLink med trackball, hvilket jeg var rigtig glad for, og det tog mig noget tid før jeg blev vant til pad'en på diNovo mini.

Hvis jeg skulle skifte snart så nuppede jeg nok Chill Innovations - mest pga. størrelsen og funktionerne. Og så er LEDlygten totalt porno 🙂

EDIT: #1 .. Og tak 😀


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af da9els d. 03-09-2011 21:49:11.