Test: Razer Tartarus Gaming Keypad

Styre-enheder d.  05. februar. 2019, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 5751 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 557,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Test
Da Tartarus primært henvender sig til gamere og er en gaming keypad, holder jeg mig til at gennemgå hvordan den klarer sig i gaming. Den er testet ved at være sat til min egen computer igennem USB stikket på mit tastatur. Jeg har intet ændret, andet end at installere drivere fra Razer´s hjemmeside.

Jeg har altid gået og tænkt på, at sådan en gaming keypad måtte være genial at game på, men som de fleste andre blev det nok ved tanken. Jeg må så sige, at efter testen er jeg lidt ked af, at jeg aldrig har fået taget mig sammen til at købe en gaming keypad, for min oplevelse med Tartarus har været meget positiv. Ja der er lidt tilvænninger med hensyn til at få indstillet og opsat alle taster, men det er der jo med alt nyt grej.

Selve opsætningen af Tartarus tog hele 30-40 sekunder, fra jeg fik den ud af pakken og tilsluttet og så yderligere 1-2 minutter med at hente en driver fra Razer´s egen hjemmeside. Det gik virkelig noget nemmere end jeg havde regnet med og jeg forventede nok, at jeg skulle til at have gang i manualer osv. Selv det at skulle opsætte både lange tastekombinationer er legende let med softwaren fra Razer´s hjemmeside. Det eneste tidspunkt jeg faktisk var nød til at kigge i manualen, var i forbindelse med denne artikel.

Nu var det tid til at game og igen troede jeg, at jeg skulle i gang med manualen eller en lang og kedelig opsætning. Men igen blev jeg overrasket. Default opsætningen på Tartarus er lavet så enhver der gamer med wasd, kan sætte sig ned og gå i gang med at game. Der er selvfølgelig nogen ting man måske vil have anderledes end det lige er sat, men det kan heldigvis lynhurtigt ændres. Men selve gaming oplevelsen har været super god, specielt efter jeg blev vant til at bruge Tartarus. Komforten er god og alle taster sidder lige som de skal. Når du aktiverer en tast på Tartarus, er der ingen delay overhovedet og på grund af det øgede antal knapper tæt på fingerene, så reagerer man hurtigere. De ekstra knapper man har fået til tommelfingeren gør også, at man kan få sat virkelig mange lange taste funktioner op, som bogstaveligt talt kan aktiveres med et tryk fra din tommelfinger.

Komforten er også rigtigt god på Tartarus, selvom jeg måske godt kunne ønske at man kunne få en eller to ekstra settings i længden. Membranen som Razer har brugt i Tartarus føles også god og hurtig og giver en lækker følelse, når man taster løs i kampens hede, god modstand og ingen svampe følelse. Jeg har virkelig nydt at game med Tartarus og har uden tvivl kunne game længere uden at blive træt i hænder og fingre og generelt er det bare lækkert, at alt sidder som det skal og man tilmed har fået ekstra knapper.


På næste side kommer konklusionen.

 

 

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
05-02-2019 09:22:46
Svar/Indlæg:
1640/63

Det vil min venstre hånd bare ikke 😀neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
05-02-2019 11:30:47
Svar/Indlæg:
1126/307

kræver også lidt tilvænning.... dog synes jeg personligt det er område hvor de kunne udvikle langt mere. Jeg ser ingen grund til at have full size tastatur til gaming, vil hellere bytte rundt:)