Test: Spire Archer I ergonomic mouse

Styre-enheder d.  07. februar. 2019, skrevet af neemos 1 Kommentarer.  Vist: 4162 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: neemos
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 366,00
Produkt udlånt af: Spire
DK distributør: Spire

Test
Da denne mus helt klart sigter mod non-gamers, vil jeg sprænge gaming delen over. Dog er den prøvet til gaming og nej det virker bare ikke. Søger du derimod en mus til hjemmekontoreret eller på jobbet, så er Archer I måske noget for dig.
 

Komfort og dagligt brug
Hvordan er den så at bruge i det daglige? Jeg vænner mig nok aldrig til den slags mus, selvom jeg selvfølgelig godt kan se fordelene, hvis man sidder og arbejder i lang tid af gangen foran skærmen. Selve positionen som din arm lægger i når man bruger Archer I føles rigtig god og det er klart at der er tænkt godt over tingene inden man producerede musen. Jeg har været i stand til at sidde i mange timer foran skærmen, uden at kunne mærke nogen udtrætning i armen og til dem der arbejder foran skærmen, kunne Archer I måske være en ide at prøve.
Dog må jeg på den anden side sige at de har desværre brugt en letvægtsplastik, som lidt  får en til at føle det er noget billigt skrammel man sidder med. Det er selvfølgelig for at holde vægten ned de har brugt letvægts plastik, men det giver desværre følelsen af at man sidder med et billigt produkt. 


På næste side kommer konklusionen.

 

 

mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-02-2019 12:52:48
Svar/Indlæg:
4144/212

jeg undrer mig lidt over hvorfor der kommer sådan en ting på siden, men kom i tanke om at det ikke er et gaming site. Tror jeg har set for meget LTT efterhånden 🤣