Test: Cooler Master Nepton 240M køler

Køling d.  02. september. 2015, skrevet af bauner 2 Kommentarer.  Vist: 8806 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 869,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design


Designmæssigt ligner Cooler Master Nepton 240M alle de andre AIO der efterhånden findes. Det er begrænset, hvad der kan ændres eller tilføjes til et design, som allerede virker.  Når dét så er sagt, så ser Nepton 240M faktisk ret godt ud. Det hele er holdt i sort. Radiatoren har fået modelnavnet graveret i begge sider, og efterfølgende malet hvidt.
Kølehoved/pumpe har Cooler Master´s logo trykt i plastic´en. Under logo´et gemmer sig en enkelt LED, der lyser hvidt når systemet kører.

Cooler Master har alligevel et par trick i ærmet til os.
De forholdsvis stive slanger, er ikke stive uden grund. Det er de fordi, de er konstrueret så de ikke kan "knække", og dermed ødelægge vandets flow.

Kølehovedet er specialkonstrueret, så det tillader maksimal, ubegrænset vandgennemstrømning. Den specielle konstruktion minimerer også fordampning, så køleren får en længere levetid. Cooler Master giver selv 5 års garanti på Nepton 240M.

Den kraftige pumpe kan pumpe 120 L rundt i systemet i timen. Som nævnt, så har Cooler Master placeret en lille hvid LED i toppen af pumpen, så logo´et lyser op, når systemet kører. Har du siderude i dit kabinet, ser det ikke alene godt ud, men fortæller også om der er liv i din AIO.

 

 

På næste side installerer jeg Nepton 240M i vores testmaskine.

Hr.
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-09-2015 11:49:51
Svar/Indlæg:
1363/125
har haft CM AIO produkter før, og de er okay og leverer varen, men synes under OC, de halter i forhold til andre.

Fin test. :)


MichaelH
 
Overclocker
Tilføjet:
13-09-2015 13:14:00
Svar/Indlæg:
154/0
Du brokker dig over støjen, men samtidig får den maks score i ydeevnen? Det giver ingen mening, men det stiller til gengæld Cooler Master yderst tilfredse.. Lidt fedteri for en producent måske?