Test: Logitech Quickcam Pro 5000

Foto d.  02. april. 2006, skrevet af TeamdB 0 Kommentarer.  Vist: 17617 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech

Logitech Quickcam Pro 5000


Introduktion


Logitech, der blev grundlagt i 1981 i Schweiz, er i dag en af de helt store spillere i PC tilbehørsmarkedet og der er næppe nogen, der ikke kender mærket. De har gennem tiden stået for innovationen indenfor bl.a mus og tasteturer og ikke mindst webcams.

Denne gang skal vi se på Quickcam pro 5000, der er efterfølgeren til Quickcam pro 4000. De har opdateret med videocallT, rightlightT og rightsoundT teknologier og der følger endvidere et headset med, men de har valgt at droppe redigeringssoftwaren.

Prisen i skrivende stund er 445kr mod 450kr for pro 4000. Man kan, for pro 5000, endda yderligere få 100kr tilbage ved, at indsende en kupon til logitech, hvilket gør prisen 100kr billigere, hvilket giver den nye udgave en stor fordel fra den gamle.

Mon de andre ting gør den nye et endnu bedre køb i forhold til forgængeren?Pakken indhold


 • Webcam
 • Headset
 • Fod
 • Front dæksel
 • Software CD
 • Manual  Pakken indeholder det nødvendige undtaget på software siden.

  Foden kan både monteres på fladskærm og lægges på en plan overflade.  Det er fint at headsettet er med, men det skal dog siges, at efter kun 5min så gjorde det ondt at have på.

  Front dækslet er ikke til andet end besvær. Det har meget svært ved, at sidde fast og faldt hele tiden af når jeg rørte ved det.

  Manualen beskriver kun lige installationen og der er ikke nogen særlig god information til indstilling af softwaren, som jeg vender tilbage til senere er det en stor mangel.