Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: freak_master
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: Fourcom

Layout / Design

Bundkortet har fået Gigabyte's Aorus brand skrevet to steder. Tidligere har dette brand ikke været brugt til bundkort, men til spillebærbare, og et navneskift tyder på at Gigabyte gerne vil have navnet mere frem. Vi ser denne gang hvide og sorte farver i Gigabyte's serie af spillebundkort, hvilket bestemt ser god ud sammen.

 

Det kan være en smule svært at monterer køleren i det ene hjørne, men det er ikke fordi at der ingen plads er, og montering af køler sker ikke ret ofte alligevel. En køler som vores Antec 920V4 var der slet ingen problemer under montering.

 

Her ser vi 3 SATA Express porte som også kan bruges som 6 SATA 6Gb/s porte, som alle understøtter RAID 0, 1, 5 og 10. Ved siden af ser vi en U.2 port, som har samme hastighed som bundkortets M.2 port; PCIe x4.

 

Bundkortet har fået 3 PCIe x16 porte, hvor den øverste kører x16, og bruger man to grafikkort bliver hastigheden delt med PCIe x16 port 2, så de begge kører x8. Den sidste PCIe x16 port kører blot x4 igennem chipsettet, og deler båndbredde med M.2 og U.2 porten. Her udover ser vi 3 PCIe x1 porte.

 

Ved side af RAM pladserne ser vi to knapper, den ene overclocker systemet, og den anden forsøger at spare på strømmen så meget som muligt. Vi ser også et lille stykke plexi glas ved kanten med nogle striper i, der er en LED i hver side der gør at pladen lyser op. Imellem hver RAM plads ser vi også noget Plexi glas, dette kan også lyse op.

 

Tager vi kappen af til lyddelen ser vi at denne er seperaret fra resten af bundkortet, og vi ser også mulighed for at ændre OP forstærkeren.

 

Liste over ind- og udgange:
7 USB 3.1 porte Type A
1 USB 3.1 port Type C / ThunderBolt 3
Mus/tastatur combo PS/2 port
2 RJ45 porte
HDMI udgang
DisplayPort udgang
5 jack udgange
1 SPDIF udgang