Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 422,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design


Scythe Mugen 5 er stor uden at være enorm. Med en  højde på 154 mm kan den være i de fleste kabinetter. Ift. den sidste køler jeg havde til test, så ser Mugen 5 faktisk lidt diskret ud - på den fede måde.
Køleprofilen er aluminium, bund og heatpipes er lavet af kobber, med en nikkel legering som Scythe er sluppet ret godt fra.Scythe har tænkt på dem med de høje RAM moduler, og har lavet køleprofilen asymetrisk. Det er en simpel ting, som vi holder meget af.De 6 massive heatpipes (Ø 10 mm), er samlet i toppen, hvor de minder lidt om volumenknapper på en gammel radio. Toppen er også det eneste sted, hvor man kan se, hvem der har lavet køleren. Et Scythe logo sidder præcist i midten. De to huller er til montering af køleren.Vores testeksemplar har en glat og plan bund. På billederne kan du også se Scythe´s H.P.M.S. II (Hyper Precission Mounting System II). Mere om det senere.Den medfølgende blæser er fra scythe´s nyudviklede Kaze Flex serie. Den kører med 300-1200 rpm, og har antivibrationsgummi på hjørnerne, og er naturligvis PWM styret. Scythe har også været så venlige at smide lidt sleeving på kablet til bundkortet.


 

Installation på næste side


 

Mr.
 
Superbruger
Tilføjet:
14-01-2017 08:06:55
Svar/Indlæg:
2518/53
Ser godt ud 🙂
Kan rigtig godt lide mugen 4 pcgh og scythe ashura scasr-1000: https://www.google.dk/search?q... =mugen+4+pcgh
https://www.google.dk/search?q... =Scythe+Ashura+Scasr-1000+
Meget god pris, god heatsink og stock fan uden larm.
Mugen 4 og 5 der kan man komme gode fan på og komme ultra langt ned i fan rpm men stadig have en temp. system arbejde under.


ostebaronen
 
Overclocker
Tilføjet:
18-01-2017 22:33:49
Svar/Indlæg:
26/1
Lader til at være en ret habil luftkøler. Kunne godt tænke mig at se en sammenligning med Noctua D15 og nogle af de andre store drenge. Fedt de afslutter heat-pipes med covers så man ikke ser dem bare være klemt sammen i enden.


Vil I ikke være rare at få læst noget korrektur på den engelske version af opsummeringen? Accenter i stedet for apostroffer, forkert brug af are og is; generelt fyldt med grammatiske fejl. Det falder så meget i øjnene når man læser det.


Ridderlykke
 
Overclocker
Tilføjet:
18-02-2017 11:02:59
Svar/Indlæg:
305/11
Fik lige monteret sådan et bæst i en PC og fik lavet en Qfan tuning på ASUS Z170 pro gaming aura den kom helt ned på 300 RPM 😉 ikke en lyd fra den 😛