Test: Scythe Mugen 5 cpu køler

Køling d.  13. januar. 2017, skrevet af bauner 3 Kommentarer.  Vist: 17741 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 422,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation


Scythe har lavet en glimrende manual til Mugen 5, som jeg brugte ifm. installationen.Jeg startede med at montere backplate´en.Den skrues fast fra forsiden med fire skruer.Herefter skruede jeg de to monteringsbeslag på de fire skruer. Husk at vende dem rigtigt, ellers får du aldrig køleren på.Inden du begynder monteringen vil jeg anbefale, at du lige tilslutter blæseren, da pladsen kan være trang, når køleren er kommet på.
Efter at have lagt lidt kølepasta på min CPU (jeg brugte den medfølgende denne gang), er det bare at sætte køleren ned på monteringsbeslaget og skrue den fast. Det er nemmest, hvis du starter med den "skjulte" skrue. Den skal bare lige have fat og så kan man justere så det passer med den anden synlige skrue. Den lange skruetrækker var et nyttigt stykke værktøj.Installationen afsluttes med at klipse blæseren fast på køleprofilen, og du bør ende op, med noget der minder om det her.På næste side sætter vi køleren på prøve i test.

Mr.
 
Superbruger
Tilføjet:
14-01-2017 08:06:55
Svar/Indlæg:
2518/53
Ser godt ud 🙂
Kan rigtig godt lide mugen 4 pcgh og scythe ashura scasr-1000: https://www.google.dk/search?q... =mugen+4+pcgh
https://www.google.dk/search?q... =Scythe+Ashura+Scasr-1000+
Meget god pris, god heatsink og stock fan uden larm.
Mugen 4 og 5 der kan man komme gode fan på og komme ultra langt ned i fan rpm men stadig have en temp. system arbejde under.


ostebaronen
 
Overclocker
Tilføjet:
18-01-2017 22:33:49
Svar/Indlæg:
26/1
Lader til at være en ret habil luftkøler. Kunne godt tænke mig at se en sammenligning med Noctua D15 og nogle af de andre store drenge. Fedt de afslutter heat-pipes med covers så man ikke ser dem bare være klemt sammen i enden.


Vil I ikke være rare at få læst noget korrektur på den engelske version af opsummeringen? Accenter i stedet for apostroffer, forkert brug af are og is; generelt fyldt med grammatiske fejl. Det falder så meget i øjnene når man læser det.


Ridderlykke
 
Overclocker
Tilføjet:
18-02-2017 11:02:59
Svar/Indlæg:
305/11
Fik lige monteret sådan et bæst i en PC og fik lavet en Qfan tuning på ASUS Z170 pro gaming aura den kom helt ned på 300 RPM 😉 ikke en lyd fra den 😛