Test: Cooler master Maker 5t

Kabinetter d.  19. januar. 2017, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 12038 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1899,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: Fourcom

Introduktion

 

Denne gang er der landet et pænt stort kabinet på redaktionens skrivebord, det er Cooler Masters Mastercase Maker 5t og t'et står for hærdet glasside og dem har kabinettet 2 af en på hver side. Derudover er det som det almindelige 5 kabinet en del af den nye Freeform serie med masser af muligheder for til og om/udbygning. 

Kabinettet leveres i en stor papkasse med et par lækre billeder af kabinettet fra siden og forfra udenpå den mørkegrå papkasse. At det er 5t er understreget af den store lilla tekst på kassen. Vi får også producentens navn at vide og at også dette kabinet er fremstillet efter Cooler Masters nye recept "Freeform" som gør at det er meget velegnet til opgradering, når og hvis behovet skulle melde sig senere. På den anden side ses et eksploderet billede af kabinettets bestanddele. Her også info om kabinettets funktioner på 8 sprog med engelsk som det nærmeste på de nordiske sprog.


 

Cooler Master er en af verdens førende producenter indenfor hardware. Cooler Master blev grundlagt i Taiwan i 1992 og har lige siden produceret alt lige fra kabinetter og køleløsninger til strømforsyninger, mus, headsets og mobiltilbehør.

 

Vi går videre og ser nærmere på hvad kassen gemmer på.