Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: freak_master
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: DCS

Software

MSI har ikke ændret på deres softwarepakke siden Z170, hvorfor jeg har nuppet afsnittet fra det tidligere testet Z170A XPower Gaming.

 


Med deres Command Center har MSI samlet en lang række muligheder for at foretage ændringer til systemet et sted. Herfra kan du fx foretage ændringer i dine overclocking indstillinger.

 


 

Der er også mulighed for at finindstille sine RAM.

 


 

Det er heller ikke muligheder for indstillinger af strømtilførelsen, der mangler i Command Center.

 


 

Selvfølgeligt er der også mulighed for at tilpasse sine tilsluttede blæsere.

 


 

MSI Fast Boot giver dig muligheden for at aktivere Fast Boot, men også med et klik at genstarte direkte til BIOS, hvilket bestemt er en fordel hvis man er ved at tune sin overclocking indstillinger.

 


 

Gaming Appen fra MSI kan bruges til at koordinerer indstillinger på tværs af dine enheder, hvis man også ejer mus og/eller tastatur fra MSI.
MSI Live Update giver dig muligheden for let og hurtigt at holde alle dine MSI programmer opdaterede. Programmet tjekker status på programmerne og kan opdatere dem samlet for dig direkte i programmet.

 


 

Med MSI RAMDisk har du mulighed for at tildele en del af dine RAM, som en lille harddisk der kan bruges til at sikre dig lynhurtig adgang til bestemte programmer eller spil.

 


 

Hvis man vil ud i noget mere avanceret indstilling af sit system så er MSI og Intel Extreme Tuning Utility vejen frem. Her har du mulighed for en bred vifte af indstillings- og overvågningsmuligheder.

 


 

Du kan holde dig til Basic Tuning, som lader systemet gøre en stor del af arbejdet for dig automatisk.

 


 

Under Advanced Tuning får du større kontrol over de enkelte elementer.

 


 

Når du har fundet frem til et sæt indstillinger er der i programmet også mulighed for at stress teste, så du kan se om det resulterer i ustabilitet.

 


 

Endeligt har du også mulighed for at foretage Benchmarks, så du kan sammenligne dine resultater med tidligere indstillinger eller med andre computere.

 


 

Slutteligt har du mulighed for at gemme de forskellige indstillinger under forskellige profiler, så du kan benytte forskellige indstillinger til forskellige ting.

 


 

MSI har med deres nye Z170 og X99 kort også lanceres deres USB Speed Up program, der kan forbedre dine overførselshastigheder på tilsluttede USB enheder. Det skulle virke på både USB 2.0, 3.0 og 3.1 enheder.

 

 

MichaelH
 
Overclocker
Tilføjet:
03-01-2017 18:39:39
Svar/Indlæg:
154/0
I er godt klar over, at NDA for reviews udløber den 5/1-17 klokken 18, ikke?


The
 
Ejer
Tilføjet:
03-01-2017 20:02:46
Svar/Indlæg:
4694/1687
Den er ændret til 3. januar 2017 18.00, men tak for din info som ikke er opdateret...


Thomasth
 
Superbruger
Tilføjet:
04-01-2017 20:17:53
Svar/Indlæg:
86/16
Hvornår kan man begynde at købe Z270 boards?


Ebo
 
Superbruger
Tilføjet:
06-01-2017 15:02:42
Svar/Indlæg:
709/10
#3 Det kan ikke svare sig for dig, OC din CPU og vent til næste gang, Karby Lake/Z270 er et flop fra Intels side.


Tvixen-
 
Ny Bruger
Tilføjet:
16-02-2017 16:09:54
Svar/Indlæg:
1/0
Jeg syntes det er en fesen bios. Der INGEN ting der kan skrues på hvis man bare har lidt indsigt i en Bios.

Jeg syntes ASUS er længere fremme med deres Bios, men hvis man ikke ved hvad man laver, er den selvfølgelig fin nok. Desuden er det et helvedet at sætte Nvme drive op, og den medfølgende manual er bare til grin, samt MSI hjemmeside giver heller ikke rigtig brugeren en oplevelse af at blive taget seriøst.

Deres software er tilgengæld en meget fin pakke, men også her er der enkelte elementer der trænger til en 2017 opdatering.

Og så lige til sidst....3xFan control er slet ikke nok til et OC mobo i dag, dog fint at man kan vælge om de skal køre PWM eller DC.

Jeg syntes man tydeligt mærker at MSI er i en anden liga end F.eks ASUS.