Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 650,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: DCS

Specifikationer

Bundkortet er forsynet med en forbedret beskyttelse mod overspænding og for at lette fejlfindingen er det også udstyret med hvad MSI kalder "Easy Diagnostic" som består af 3 lysdioder som tænder hvis der er problemer med henholdsvis CPU, RAM eller VGA.

 

Som vi før har set fra MSI er også dette bundkort udstyret med Audio Boost som giver en ganske udmærket lyd og diverse klik og knald i hovedtelefonerne bliver undertrykt af systemet. Audiodelen er som sædvanlig adskilt fra det øvrige hardware. Audiodelen har mulighed for 7.1 lyd og i audiodelen er der brugt specielt lækre kondensatorer.

 

På undersiden af bundkortet er der monteret et antal Lysdioder som enten kan sættes til at lyse konstant eller bruge effekten trække vejret. Det kan også slås helt fra. Dioderne giver et lys bag bundkortet som er en fed effekt hvis ens kabinet har vindue ind til hardwaren.

 

Bundkortet er fremstillet med "military Class" komponenter som skulle give en væsentligt længere levetid og generelt højere stabilitet.

 

Dette M-ATX bundkort er optimeret for flere grafikkort og derfor er PCIe soklerne også ekstra forstærkede med et metalskjold over plastikdelen og PCIe portene er forsynet med flere loddepunkter som gør dem mere modstandsdygtige ved selv meget tunge grafikkort. Den viste SLIbro er tilbehør der kan tilkøbes.

 

Med MSI Gaming APP får du OSD display så du kan overvåge dine systemtemperaturer CPUclock og temp samt lignende info, du sætter bare flueben i den info du ønsker skal vises i OSD vinduet.

 

Bundkortet er certificeret for Steelseries Gaming Gear så ingen tvivl om at MSI satser på Gamere med dette bundkort.

 

Memory Boost er et system der sikrer højydelse og stabilitet fra DDR4 RAMmen.

 

Med i software pakken er der MSI's RAM disk som kan bruges til at opsætte en RAM cache efter eget ønske til størrelse. Det er et lækkert stykke software som helt klart vil give systemet et Boost.

 

Har man fået sig et kabinet der understøtter USB 3.1 på fronten så er det en fed funktion at bundkortet understøtter dette.

  

 

Design og Layout følger på næste side.