Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 650,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: DCS

Software

Når eller hvis man isætter den medfølgende DVD præsenteres man for dette billede. På denne første side er det muligt at installere bundkortets drivere. Man kan også sætte flueben i afkrydsnings feltet Drivers/software så installeres både drivere og alle programmer automatisk.

 

Næste punkt på navigationslinjen er Utilities eller programmer og her sættes der flueben i de programmer man ønsker at installere.

 

Tredje punkt foroven er Google og det giver jo nærmest sig selv, her installeres Chrome browseren og igen er det valgfrit.

 

På fjerde knap kan man installere en prøveversion af Norton Security.

 

Under System information kan programmet kigge i Windows enhedshåndtering og kontrollerer om der er hardware der ingen driver har.

 

MSI's Command Center er et program hvor man på andre af firmaets bundkort kan justere på CPU frekvensen og Vcore spænding men det kan man ikke på dette bundkort. Der er dog også mulighed for at justere på CPU blæseren samt overvåge mange af systemets muligheder.

 

Dette program gør det muligt under et spil samtidig at se YouTube videos og man kan vælge forskelligt vindues størrelse.

 

MSI App er et program der kan bruges til at skifte mellem forskellige tilstande på dette bundkort er OC lidt lige meget, men så er der mulighed for de 2 andre Gaming Mode og Silent Mode. Det er herinde også muligt at kalde DragonEye, OSD, Eyerest og blæserboost frem.

 

Med dette program kan man optimere systemets netværkskort og f.eks. sætte prioritet på net trafikken.

 

Dette program holder dit system opdateret ved at checke for nye drivere og eventuelt installere dem. Det kan gøres automatisk eller manuelt.

 

Jeg tester bundkortet på næste side.