Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 699,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Innovation/Teknologi

Hvad er RGB? Jeg måtte slå det op for at finde den præcise definition på det:
RGB er et farveskema i hvilket primærfarvernes røde, grønne og blå lys kombineres på forskellige måder for at skabe andre farver. Det er et eksempel på additiv farveblanding, hvilket kan ses af, at en blanding af to farver er lysere end de to farver hver for sig.For en casemod´er er dette nærmest den hellige gral. Man kan få lige præcis den farve man vil have, så det hele matcher. Men det stopper ikke her. Det skal naturligvis også være muligt at tilføje lidt effekter. Og her kommer HUE ind i billedet. Ord som "Spectrum Wave", "Marque", og "Breathing" er normalt ikke noget man forbinder med sin PC, men det skal vi nu til at lære. Du kan sågar få dine blæsere til at blinke i takt til den musik du hører.

NZXT har udviklet sin egen software til alt dette. Vi har før stiftet bekendtskab med CAM-softwaren, og det er også den vi bruger i denne test. Mere om det senere.

HUE er udviklet af hollandske Philips, og er oprindelig beregnet til brug i hjemmet. HUE giver dig mulighed for at styre lyset i hjemmet vha. din mobiltelefon. Personligt kan jeg ikke se det smarte i det, men det skyldes måske, at jeg fyldt 50 og ikke holder så mange vilde fester som i mine unge dage.
HUE giver dig samme mulighed med lyset i din PC. NZXT har lavet en lille boks til deres LED strips - HUE+. Den vender vi også tilbage til senere.


 

Kassens indhold (RGB AER) på næste side.