Test: SUPERO C7Z270-CG bundkort

Bundkort, Intel d.  26. februar. 2017, skrevet af Renissen2 1 Kommentarer.  Vist: 31314 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: SUPERO
DK distributør: n/a

Layout / Design 

Bundkortet er Matsort med et grønt tema på diverse sokler og stik. Layoutet er som vi kender det og dette bundkort har også en fin inddækning af stikkene i I/O området. inddækningen har ligesom chipsæt køleren et mønster i hvid og grøn, køleren har også et SUPERO logo med en rød prik. På køleren er der et gråt område og derunder befinder der sig en hvid LED. Til højre for BIOS batteriet ses en buzzer og det er faktisk længe siden jeg har set en sådan være fast monteret på bundkortet, men fint nok så er der yderligere en indikation for om bundkortet booter op eller ej.

 


 

Her ses de 3 PCIe sokler, de er fremstillet i ren plast og der er ingen form for forstærkninger i dem. Over det første slot ses den ene M.2. sokkel og mellem slot 2 og 3 sidder den anden. I venstre side ses lydkortet og det er også afskærmet af et metalskjold, så lydchippen er skærmet af for støjindstråling. Også SUPERO har valgt løsningen med at lave et område ned igennem printet uden printbaner og komponenter så lydkortet er "fysisk" adskilt fra resten af bundkortet.

 


 

I underkanten finder vi en række stik og det er fra venstre først et audiostik, så 3 stk. USB 2.0 stik et USB 3.0 stik et TPM stik og et stik til seriel port. Længst til højre ses stikket til kabinettets små styreledninger.

 


 

Et kig ind på CPU soklen viser en hel del kondensatorer omkring soklen. Det er dog ikke noget der forhindrer montering af selv ret store kølere.  

 


 

Der er 4 RAM sokler til DDR4 RAM og der kan Max. monteres op til 64GB. Bundkortet har også 3 stk. knapper her ved RAM soklerne det er en startknap, en reset knap og den helt lille er til reset af BIOSén.

 


 

Under Chipsæt køleren har bundkortet et display til udlæsning af fejlkoder. til højre for ses de 2 U.2. stik

 


 

SUPERO har 6 SATA stik, som dog reduceres med 2 ad gangen hvis man vælger at bruge M.2. soklerne

 


 

I bundkortets I/O finder man følgende stik. Fra venstre et kombineret PS2 stik og derunder 2 stk. USB 2.0 stik, ved siden af ses et DisplayPort stik og derunder et HDMI stik. Så er det et DVI-D stik og i næste række sidder et LANstik og 2 stk. USB 3.0 stik. som det sidste inden audiostikken er der monteret et USB 3.1 type A stik og derunder et USB 3.1 type C stik.

 

Vi fortsætter til BIOS'en.

 

 

simon.s
 
Enthusiast
Tilføjet:
26-02-2017 10:30:19
Svar/Indlæg:
3/0
Godt mobo til Nvidia folket XD