Test: Asus Prime Z270-A bundkort

Bundkort, Intel d.  14. marts. 2017, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 16855 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1300,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Fourcom

Specifikationer

 

Det er lidt svært at læse teksten hos ASUS for tiden, der er vist noget de ikke helt har fået oversat. Så jeg må improvisere lidt. PCIe soklerne eller rettere de 2 første er forstærket med en stål indkapsling som bevirker at soklen får en meget længere holdbarhed og flittig brug af selv meget tunge grafikkort ødelægger ikke PCIe slottet.

Dette bundkort har ASUS 5 vejs optimering indbygget. Et enkelt tryk på en knap i softwaren gør at systemet selv optimerer en masse parametre.

Bundkortet understøtter op til 3866 MHz Overclocket RAM.

ASUS Z270-A kortet er også udstyret med Crystal Sound som er et forbedret lydsystem. Som vi tidligere har set det er hver lydkanal lagt i hver sit lag på printkortet for at forbedre signal/støj forholdet. Lyddelen på printet er også "fysisk" adskilt fra resten af bundkortet for yderligere at skærme audio delen for indkommende støj.

Dette bundkort har 2 sokler til M.2. SSD'er den nederste er NVMe og kører med 4x hastighed op til 32 Gb/s. Alternativt kan denne sokkel også bruges til Intel Optane memory.

USB 3.1 er også understøttet af Z270-A i både version A og C stik. Er det ikke nok kan man tilkøbe yderligere porte med et eksternt USB 3.1 kort.

 

Specifikationer:

 

 

Design og layout følger på næste side.