Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1520,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Fourcom

Software

 

Når eller måske rettere Hvis man har et DVDdrev så kan man isætte CD'en der medfølger og få følgende billeder op. Programmet styres af 4 knapper i venstre side og den første hedder Driver. Når den er valgt kan man automatisk få installeret sine drivere. Der er normalt flueben i de drivere man ikke har installeret og ellers kan man selv fjerne fluebenet i hvad der ikke ønskes og når man er klar trykkes der på Install i højre side.

Næste knap nedad hedder Utilities og ligesom oppe i driverne er det her muligt at få alt det med flueben markerede installeret.

Tredje knap nedad giver adgang til Manualen i PDF format og info om garantien.

I sidste punkt er det muligt at installere Norton Antivirus som en prøveversion. Ligeledes er det her man kan installere Google browseren.

AI Suite 3 er programmet som kan styre og regulere mange ting på bundkortet bl.a. Overclockning og blæserstyring. Men det er meget mere end bare det, her kan man også hurtigt strømstyre bundkortet eller helt automatisk lade 5 vejs optimeringen køre en tur.

AURA er softwaren der styrer alt omkring LED lyset. Det er muligt at vælge diverse lyseffekter i venstre side. På midten kan der tildeles individuelle farver til de 4 grupper som LED'erne er monteret i. Den sidste mulighed er at justere på en RGB LED stribe hvis man tilkøber sådan en.

Der medfølger også et fint lille program til at klone sin SSD med.

I GameFirst IV kan man vælge mellem fire forud definerede profiler og det er spil, medie streaming, fildeling og til sidst en bruger defineret profil. Herinde er det muligt at sætte prioritet på nettrafikken. Med knappen Netværks monitor er det muligt at se hvad for programmer der trækker mest i trafikken på netværket.

Med programmet Ramcache II er det muligt at opsætte en RAM cache efter eget ønske blot ved at trække i den røde linje i underkanten af billedet og derefter trykke start. Det kan give mange programmer et ekstra

Programmet Sonic Radar hjælper Gameren med præcist at afgøre hvor en fjendes lyd kommer fra.

Sonic Studio er et program til at styre det indbyggede lydkort med, der er 4 forudindstillede profiler som man kan skifte mellem musik, film, spil og kommunikation. Derudover kan man justere individuelt på Bass, diskant og andre justeringer for at få et lækkert lydudtryk.

Under fanen record er det muligt at justere på f.eks. din stemme under forskellige programmer samt ved optagelse. Det er her også muligt at kalde en Equalizer frem for yderligere justeringer. Under den sidste fane indstillinger er det muligt hvis man logger ind at gemme sine Sonic studio indstillinger i skyen.

ASUS Webstorage er også med i softwarepakken og det er et program man kan bruge til f.eks. at gemme sine billeder og filer i skyen med.

 

Så er det blevet tid til testen.

myrizzle
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-02-2017 21:54:13
Svar/Indlæg:
1894/41
Fed test.

Hvad mister man af funktionalitet ifht at have en 6700K cpu i fremfor en Kabylake?

Har prøvet at søge på det, men finder ikke rigtig noget.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
18-02-2017 10:01:58
Svar/Indlæg:
1987/272
#1

Ja den er lidt tricky, umiddelbart kender jeg ikke svaret, så vi må have redaktøren på banen eller hvis der er en anden der kender svaret.. 🙂


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Renissen2 d. 18-02-2017 10:58:48.


pansertjald
 
Superbruger
Tilføjet:
18-02-2017 12:03:03
Svar/Indlæg:
1047/54
#1
KabyLake har 4 PCI-E lanes mere og så understøtter SkyLake ikke Intel Optane og så Skulle der være et par småting mere.

Men i hovedtræk er det Flere PCI-E lanes og Intel Optane support


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
18-02-2017 16:26:45
Svar/Indlæg:
1987/272
#3

Ja netop som jeg også oplyste i afsnittet om Chipsættet. Men tak anyway. 🙂


myrizzle
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-02-2017 16:43:56
Svar/Indlæg:
1894/41
Well, dvs man ikke rigtig går glip af noget.

Fint nok, så må vi se om Ryzen kan noget, eller om man skal opgradere mobo!


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
18-02-2017 18:11:48
Svar/Indlæg:
1987/272
#5

Tja det har du ret i.

Ja nu må der snart ske noget med Ryzen. Den vil kræve nyt bundkort under alle omstændigheder. 🙂