Test: Razer Kraken 7.1 V2 headset

Lyd d.  20. februar. 2017, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 14107 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Layout / Design:

Alene hovedbøjlen på det nye headset viser en vis form for seriøsitet. Razer har valgt at fjerne det mildt sagt grimme print på læderet, og i stedet fået præget deres navn ind i læderet. det udviser meget mere klasse end printet på den forrige version.

Kablet er et stofkabel på 2 meter, hvilket er en ganske passende længde. Den medfølgende gummistrop kan bruge til at korte kablet af, hvis man ikke har brug for alle 2 meter. Stikket er ikke gulbelagt på ydersiden, men kontakterne inde i stikket er selvfølgelig.
 

 


Ørekopperne er ganske bløde, hvilket er rigtig godt. Der er ikke noget værre end hårde ørepuder. Under min test vil jeg fortælle, om jeg får ubehage af dem under længere tids brug. Det er specielt aktuelt for os der bruger briller. Hovedpuden er beklædt med læder på ydersiden, og stof på indersiden. Så man begynder ikke at svede på hovedbunden, hvilket er lækkert.

Kvaliteten i headsettet virker rigtig god. Det er stift og virker robust.
 


 

Mikrofonen er til at trække ud, og skubbe ind i selve ørekoppen. Det gør, at den ikke er i vejen når man ikke bruger den. Det er ret lækkert. Den bliver umiddelbart hvor den skal når man justerer den.
 

 
 

En forbedring i forhold til det gamle headset er, at hovedbøjlen nu er lavet i metal. Det giver en fornemmelse af kvalitet, og gør også, at headsettet virker mere stift og robust samt mere diskret i forhold til tyk plastik. Det er unægteligt en god forbedring efter min mening.

Udover det, sidder headsettet rigtig godt på hovedet.
 

 

 

Nu er det tid til at kigge på softwaren, på næste side.