Test: Razer Kraken 7.1 V2 headset

Lyd d.  20. februar. 2017, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 14417 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Test: 

Så er det blevet tid til, at lytte til hvordan dette headset spiller. Jeg har både spillet spil og lyttet til musik med det, da jeg gerne vil danne mig et samlet indtryk.
 

Komfort:

Komforten i det nye headset er rigtig god. det sidder rigtigt godt på hovedet, og klemmer ikke på nogen måde. Normalt ville jeg føle ubehag efter noget tid, da jeg bruger briller. Men det er ikke tilfældet med dette headset. Ørepuderne er tilpas bløde, så de ikke trykker for meget på ørerne. Selve hovedpuden er også god, der blev man heller ikke øm, og jeg begyndte ikke at svede og blive fedtet i hovedbunden.

Det eneste minus ved komforten på dette headset er faktisk stofledningen. Her har Razer altså ikke formået at forbedre sig siden sidst, da man kan høre hver gang ledningen gnider op af tøj eller andre ting. Det går desværre lige ind i ørekoppen og larmer.
 

Musik:

Musik fremstår rigtig fint i headsettet. Der er en stor forskel fra den tidligere model og frem til den nye. I dette headset fremstår alle detaljer ganske fint, og der er god bund i bassen på samme tid. Man for det meste justere sig ud af lydproblemer på et headset, men det er ikke nødvendigt med dette headset. Lyden fremstår lige efter mine ører.
 

Spil:

Lige som med musik, virker dette headset også rigtig godt til spil.. Man kan høre fodskridt og andre små detaljer samtidig med, at eksplosionerne dunker i det fjerne. Det er super lækkert at lytte til.

Når vi kommer til den virtuelle surround, er det altid en individuel vurdering hvor godt det er. Jeg er desværre en af dem der meget sjældent kan høre det. Men jeg fornemmer dog i dette headset, at lyden er lidt anderledes.
 

Mikrofon:

Til sidst er der mikrofonen. Jeg har valgt at lave en lille lydtest, så man kan høre hvordan mikrofonen lyder med og uden baggrundsstøj. Og det lyder faktisk ret godt.
 

UDEN BAGGRUNDSSTØJ


MED BAGGRUNDSSTØJ

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.