Test: Razer Kraken 7.1 V2 headset

Lyd d.  20. februar. 2017, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 14095 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Software:

Softwaren der skal bruges med headsettet er Razer Synapse. Det er et program som Razer har lavet, hvori man kan indstille alle sine Razer produkter.

På første fane får man muligheden for at kalibrere surroundlyden i headsettet, Der kommer nogle lydeksempler, og man kan flytte de forskellige højttalere rundt, så lyden passer til ens lyttestil.
 

 

Under AUDIO har man mulighed for, at justere forskellige features i lyden. Der er blandt andet Bass Boost til at fremhæve bassen og Voice Clarity, som skulle fremhæve stemmer.
 

 

Næste er MIC, hvor man justerer indstillingerne for mikrofonen. Her kan man blandt andet sætte følsomheden og flere andre funktioner.
 

 

I MIXER kan man skrue op og ned for de forskellige programmer. Hvis jeg kørte et spil eller et andet program, ville det dukke op ved siden af, så jeg kunne styre lydstyrken for det specifikke program. Det er ret smart, hvis man gerne vil have lidt musik i baggrunden, og stadig kunne høre sit spil ved fuld styrke.
 

 

EQ er Equalizeren, hvor man har muligheden for at justere lyden præcis som man vil have den. Så vil man gerne fremhæve bassen eller diskanten lidt, så kan man gøre det herinde. Der er også et hav af presets man kan vælge i stedet for at justere selv.
 

 

Til sidst er der lyset i Razer logoet på ørekopperne. Det kan justeres i 16.8 mio farver, og gives nogle forskellige effekter. Jeg forklarer senere, hvordan det ser ud med lyset i logoet.
 

 

Lad os komme videre til selve testen på næste side.