Test: Corsair K95 RGB Platinum

Styre-enheder d.  10. april. 2017, skrevet af Cardio 4 Kommentarer.  Vist: 13787 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Cardio
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1649,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design

 

Under specifikationerne lægger jeg specielt mærke til den relativt store vægt på ikke mindre end 1.2 kilo. Det er et tungt tastatur hvilket gør det ligger meget fast. Faktisk så fast at det ikke bare lige flyttes midt i en kamp. Så som elite gamer duer tastaturet næppe. 

Undersiden 
Tastaturets underside er med et stort indgravet kryds hvor du kan sætte musens ledning eller dit headsets ledning fast så ikke det skal gå hele vejen rundt om tastaturet der er desuden gummifødder der sammen med vægten af tastaturet gør det ligger MEGET fast. 


Fronten
I fronten har vi ledningen og så er der naturligvis USB genvejen. ellers er der lidt RGB i form af en stribe med 19 punkter. 

  

Håndledsstøtten
Er magnetisk og kan vendes så du har den overflade der passer dig. Den er utroligt modtagelig for fedt og snavs. Men til gengæld nem lige at pille af og rense. Fedt system og begge sider kan i den grad anvendes. Oversiden 
Tastaturet er delt over i 3 dele. Venstre side helt ud er der 6 "G" taster. Alle kan de indstilles til det du ønsker igennem Corsairs software. De har riflet overflade og er en anelse hævet over resten af tastaturet. 

Selve tastaturet der har et hav af ekstra taster med, med samme riflede overflade som G tasterne. Standard opsætning mm. du skifter tasterne ud, dette har jeg gjort og fået gaming delen frem i tastaturet. Og jeg må sige det spiller, samtidig har jeg ingen problemer med at skrive på det selvom flere taster er hævet en anelse og er tiltet. Højre side er det nummeriske tastatur som vi kender det. Pile tasterne nede i højre hjørne kan også udskiftes. 

Overkanten af tastaturet består af følgende
Tre genvejstaster til indstilling af fastlåste temaer, tastaturet har plads til 3 temaer den kan gemme fast og så uendeligt med software temaer på den enkelte PC. ved siden af er lysstyrke knappen som vi kender det fra K70 og til sidst låseknappen til windows tasterne. 

I midten er et stort Corsair logo der som resten af tastaturet også kan indstilles til at lyse.og i højre hjørne befinder sig Media området med frem, tilbage, stop, start, pause og skru op og ned og sidst men ikke mindst Mute. 

Der er virkelig alt hvad man skal bruge her plus lidt ekstra. 

 

 

 

 

Specifikationer

Warranty
Two years
Weight
1.324kg
Key Switches
Cherry® MX RGB Brown
Keyboard Backlighting
RGB
Dimensions
465mm x 171mm x 36mm
Macro Keys
6 dedicated G-keys
Report Rate
Up to 1ms
Matrix
100% anti-ghosting with full key rollover on USB
Keyboard Size
Extended
On-board Memory
Yes
Media Keys
Six dedicated multimedia keys, incl. Volume Up/Down roller
Wrist Rest
Full length, detachable, dual-sided with soft touch finish
CUE Software
Enabled
Cable Type
Braided Fiber
WIN Lock
Yes
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
11-04-2017 09:04:54
Svar/Indlæg:
4242/299
Tak for en velskrevet artikel. 🙂

Du skriver selv at det larmer og det er min største anke ved mekaniske tastaturer. Jeg har selv et aldrende Logitech G710+ og jeg får bestemt ikke ros når jeg arbejder hjemme og sidder og hamrer løs på tasterne.

Hvad er det bedste alternativ som stadig er mekanisk, men som ikke larmer? Findes det overhovedet? 🙂


Monberg75
 
Skribent
Tilføjet:
11-04-2017 10:28:36
Svar/Indlæg:
1194/156
Hvis du vil af med larmen, så køb et membran tastatur. Det er klart det der støjer mindst, og er også langt mere behageligt at skrive på i længden.

Mekaniske tastaturer er efter min mening lidt hyped, og det er vist udelukkende hardcore gamere der virkelig kan gavne af mekaniske taster. Os andre dødelige kan sagtens 'nøjes' med et membran tastatur, og til gengæld kan vi dele kontor med vores kærester/koner uden de bliver idiot over at vi sidder og skriver. :)


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
14-04-2017 09:46:29
Svar/Indlæg:
300/58
#2 enig. Membran er ok til den almindelige bruger, men personligt skriver jeg både artikler og gamer en del så jeg bliver lynhurtigt træt af de lidt mere træge taster. 😀


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
14-04-2017 09:46:48
Svar/Indlæg:
300/58
#1 Og tak for ros :yes: