Test: Corsair K95 RGB Platinum

Styre-enheder d.  10. april. 2017, skrevet af Cardio 4 Kommentarer.  Vist: 14016 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Cardio
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1649,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

Jeg har igennem en længere periode haft glæden af at teste K95, jeg har tidligere haft K70 og var inden testen temmelig spændt på om der var den store forskel og om K95 set prismæssigt kunne være med. Jeg blev overrasket positivt. 

Testet i følgende

Battlefield 1 
Battlefield 4
CS:GO
Minecraft 
ARMA3 MilSim
Hjemmeside kodning og artikelskrivning
Photoshop
RUST

testet op imod 

Corsair K70
Roccat Sova
 

K95 er som tidligere nævnt virkelig tungt og ligger utroligt stabilt på bordet. At game med det, og lige skal flytte det lidt gør man ikke bare. Det ligger fast. 

Til gengæld er det utroligt hurtigt til at reagere og den perfekte afløser til mit K70, De sindsygt mange indstillinger skal jeg absolut vende mig til og genvejs tasterne i venstre side af tastaturet har jeg min kampe med da det ikke er noget jeg umiddelbart bruger. De er gudskelov hævet en anelse over de andre taster og har anden overflade, så ret hurtigt opdager jeg at det ikke er escape der trykkes på så de er efter kort tid ikke noget problem længere. 

Det er et stort plus at tastaturet har fået usb porten tilbage, og jeg mærker på ingen måde nogen forskel på om min mus sidder i den USB eller direkte i computeren. 

At skrive artikel på tastaturet var i starten en prøvelse. da jeg følte tasterne var lidt træge. Men det har i løbet af kort tid ændret sig og idag er det simpelthen fantastisk at skrive på. Jeg vil dog sige som et lille minus at det er et larmende tastatur, og da jeg sidder i stuen med min PC, er jeg sjældent i kridthuset når jeg skriver længere artikler da det larmer temmelig meget. Dette skyldes naturligvis at det er et mekanisk tastatur, og denne version med Cherry black speed kontakter. 

Den lille media afdelingen oppe i højre hjørne bruger jeg tit og ofte og fungerer fuldt ud. Det er rart at man "ruller" for at skrue ned for lyden da det er mere præcist.

Selve softwaren er jeg ikke specielt begejstret for, jeg oplever den glemmer hvad jeg skriver og selve opsætningen er i min terminologi ikke særligt nemt sat op. Det kan bruges, og det meget fremtrædende RGB på K95 kan da også indstilles på et hav af forskellige måder. Fik det til at virke med et tema der selv skulle starte op i BF1 og 4 og det var faktisk ret fedt at have netop de taster jeg bruger fremhævet når spillet startede og når jeg så hoppede ud vendte tastaturet tilbage til udgangs temaet. Jo det virkede sådan set fint. og der var et hav af temaer at vælge imellem. Den tyde streg foran på tastaturet ser virkelig godt ud når den står og pulsere og generelt er jeg vist lidt af en fan af RGB når det er lavet på denne måde. 

Jeg spiller en del ARMA i klan og da vi spiller realistisk er jeg med fare for at gentage mig selv, meget begejstret for de mange indstillingere og med tiden skal jeg da også igang med at bruge genvejstasterne på siden. 

Af svagheder kan jeg kun nævne  genvejstasterne og så den ultra umedgørlige ledning der forbinder tastaturet med computeren. Den kan stort set ikke drejes og ligger en vej, og det er den vej den vælger. 

At sammenligne de 3 tastaturer var svært. Sova er helt sikkert til sofaen .. og K70 er forgængeren, men uanset så slog K95 de andre tastaturer i alle discipliner med undtagelsen af at ligge i en sofa og bruge det. Et fantastisk tastatur ligegyldig hvad du skal bruge det til. 

 


Corsair K95 RGB - PlatinumCorsair K70 Roccat Sova

KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
11-04-2017 09:04:54
Svar/Indlæg:
4255/302
Tak for en velskrevet artikel. 🙂

Du skriver selv at det larmer og det er min største anke ved mekaniske tastaturer. Jeg har selv et aldrende Logitech G710+ og jeg får bestemt ikke ros når jeg arbejder hjemme og sidder og hamrer løs på tasterne.

Hvad er det bedste alternativ som stadig er mekanisk, men som ikke larmer? Findes det overhovedet? 🙂


Monberg75
 
Skribent
Tilføjet:
11-04-2017 10:28:36
Svar/Indlæg:
1194/156
Hvis du vil af med larmen, så køb et membran tastatur. Det er klart det der støjer mindst, og er også langt mere behageligt at skrive på i længden.

Mekaniske tastaturer er efter min mening lidt hyped, og det er vist udelukkende hardcore gamere der virkelig kan gavne af mekaniske taster. Os andre dødelige kan sagtens 'nøjes' med et membran tastatur, og til gengæld kan vi dele kontor med vores kærester/koner uden de bliver idiot over at vi sidder og skriver. :)


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
14-04-2017 09:46:29
Svar/Indlæg:
300/58
#2 enig. Membran er ok til den almindelige bruger, men personligt skriver jeg både artikler og gamer en del så jeg bliver lynhurtigt træt af de lidt mere træge taster. 😀


Cardio
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
14-04-2017 09:46:48
Svar/Indlæg:
300/58
#1 Og tak for ros :yes: