Test: Blue YETI USB mikrofon

Lyd d.  02. marts. 2017, skrevet af Monberg75 3 Kommentarer.  Vist: 13351 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1190,00
Produkt udlånt af: Blue
DK distributør: Blue

Layout / Design:

Så er vi kommet til layoutet og overblikket af mikrofonen.

Ved første øjekast føler man, at man har fat i noget kvalitet. Mikrofonen vejer godt til i hånden, og det samlede indtryk er super positivt. På forsiden er der et Blue logo sammen med en Mute knap og et Volume potmeter. På bagsiden er indstillingerne for mikrofonen, nemlig Gain og optage indstillingen.
 


 

Under mikrofonen finder vi også lidt forskellige ting. Der er gevind, som giver mulighed for montering på stativ i stedet for bordstanderen. Det er også det gevind man bruger når man skal montere mikrofonen på et Shockmount (Elastikophæng) som fjerner vibrationer.

Udover det, er der et headset stik, som bruges til monitor af det man optager og lyd fra computeren. Så man kan høre det man siger i mikrofonen live. Så kan man også høre hvor højt man råber, og om følsomheden er for høj. 

Til sidst er der USB tilslutningen, som man bruger til forbindelsen til computeren.

 


 

Kigger vi på selve knapperne, så sidder de således på hver side af mikrofonen. Der er 4 forskellige muligheder for optagelse, hvor de forskellige mikrofoner slået fra og til alt efter hvordan man vil optage. Gain indstiller hvor følsom mikrofonen skal være, og volumen er justering af lyden i ens headset. Til sidst er der en Mute knap, hvor man kan slå mikrofonen fra og til.
 


 

Nu er det tid til at teste produktet, på næste side.

 

 

torniel
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-03-2017 20:34:39
Svar/Indlæg:
14/0
Mit eksemplar døde, da USB-stikket opgav ævred og mine skillz med en loddekolbe viste sig utilstrækkelige.

Jeg er ikke den eneste, der har haft problemer med holdbarheden på USB-stikket.


Monberg75
 
Skribent
Tilføjet:
03-03-2017 11:39:29
Svar/Indlæg:
1194/156
Ok :)

Jeg synes umiddelbart det sad ok fast, men ja, der kunne måske have været noget forstærkning til stikket, det akn du da godt have ret i.


DjeavleN
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-03-2017 20:51:50
Svar/Indlæg:
2940/206
Slet ikke haft nogle problemer med USB stikket, og det er på trods af at der er blevet revet noget frem og tilbage i det stik.

Hovedsageligt pga. min placering af mikrofonen - i en arm på en hylde, med ledningen snoet rundt om armen, hvor ledningen til tider har siddet lidt for stramt når jeg har svinget den ned til min mund.