Test: Asustor AS3202T NAS

NAS Server d.  28. marts. 2017, skrevet af Havenissen 0 Kommentarer.  Vist: 19564 gange.

Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2349,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software
 

AS3202T kommer med et hav af software, jeg vælger dog kun at stryge let henover nogle af programmerne.

DVD med programmer

 

 

DVD’en indeholder de programmer du skal bruge for at komme i gang med at bruge AS3202T, guides, samt links til diverse mobil apps.


Control Panel

Det vigtigste program i starten er control panel. Control panel hjælper dig med at finde din Asustor NAS på netværket. Dette program er yderst nyttigt, hvis du har flere Asustor NAS på samme netværk, det gør det nemmere at holde styr på dem.


Initialisering
 

 

Intiatiseringen af AS3202T forløber smertefrit og langt hen af vejen gælder det bare om at trykke ”næste”.


ADM
 


 

ADM er brugergrænsefladen, som man kan benytte til at installere apps, ændre indstillinger og dele mapper.
 

 
 

App Central kan bruges til at installere, opdatere eller afinstallere apps. Der er rigtigt mange apps, alt fra databaseprogrammer over multimedieprogrammer til webserver. Installationen er simpel. Du vælger bare hvad du vil have og trykker på ”installer”. Hvis der andre programmer, som appen er afhængig af advares du herom om, og du kan installere dem alle på én gang.
 


 

ADM har indbygget lagerstyring, hvor du kan holder styr på dit lager (Captain Obvious here). RAID konfigurationer kan slettes og nye oprettes. Du kan også se hvor meget lagerplads du har ledig.
 

Her kan man ændre lysstyrken på LEDerne og bestemme, hvornår de skal være tændte og hvornår lydalarmen skal lyde.
 


 

Her kan man bestemme i hvor lang tid harddiskene skal være inaktive, før de kan gå på standby. Ligeledes er der indstillinger for WOL og ventilatoren. 
 

 
 

Når man sætter HDMI kablet i, kan man tilgå en menu, hvor man kan surfe på nettet, se YouTube, Netflix eller se film i Kodi. Fjernbetjeningen tilføjer en bedre oplevelse, hvis AS3202T skal bruges som mediecenter. Men der er mulighed for at installere mus og tastatur via USB.

På næste side venter testen.