Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1599,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Fourcom

SoftwareNår eller måske rettere Hvis man har et DVD drev så kan man isætte CD'en der medfølger og få følgende billeder op. Programmet styres af 4 knapper i venstre side og den første hedder Driver. Når den er valgt kan man automatisk få installeret sine drivere. Der er normalt flueben i de drivere man ikke har installeret og ellers kan man selv fjerne fluebenet i hvad der ikke ønskes, og når man er klar trykkes der på Install i højre side.Næste knap nedad hedder Utilities og ligesom oppe i driverne er det her muligt at få alt det med flueben markerede installeret. Jeg beklager at billede 1 og 2 er ens, det er en smutter, men forestil jer at jeg har rykket ned til Utilities.Tredje knap nedad giver adgang til Manualen i PDF format og info om garantien.I sidste punkt er det muligt at installere Norton Antivirus som en prøveversion. Ligeledes er det her man kan installere Google browseren.AI Suite 3 er programmet som kan styre og regulere mange ting på bundkortet bl.a. Overclockning og blæserstyring. Men det er meget mere end bare det, her kan man også hurtigt strømstyre bundkortet eller helt automatisk lade 5 vejs optimeringen køre en tur.AURA er softwaren der styrer alt omkring LED lyset. Det er muligt at vælge diverse lyseffekter i venstre side. På midten kan der tildeles individuelle farver til de 4 grupper som LED'erne er monteret i. Den sidste mulighed er at justere på en RGB LED stribe hvis man tilkøber sådan en.Der medfølger også et fint lille program til at klone sin SSD med.I GameFirst IV kan man vælge mellem fire forud definerede profiler og det er spil, medie streaming, fildeling og til sidst en bruger defineret profil. Herinde er det muligt at sætte prioritet på nettrafikken. Med knappen Netværks monitor er det muligt at se hvad for programmer der trækker mest i trafikken på netværket. 

Med programmet RAMCACHE II er det muligt at opsætte en cache i RAM efter eget ønske blot ved at trække i den røde linje i underkanten af billedet og derefter trykke start. Det kan give mange programmer et ekstra boost. 

ASUS WebStorage er også med i softwarepakken og det er et program man kan bruge til f.eks. at gemme sine billeder og filer i skyen med.
 

Så er det blevet tid til testen.

 

 

bmwnp
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-05-2017 09:15:44
Svar/Indlæg:
611/4
Det kunne være lækkert hvis de lavede dette kort med et X370 chipset også... Og Ekwb lavede en monoblok,det ku være fedt... 🤡


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
01-05-2017 09:21:54
Svar/Indlæg:
1990/273
#1

Ja det kunne det og der ville helt sikkert være et marked for det, men det varer desværre nok lidt endnu. 😛


dMITIj
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-05-2017 08:11:21
Svar/Indlæg:
1860/155
Fint test 🙂

jeg går og leger med tanken om at gå M-ITX vejen til fordel for mit ATX og dette mobo er klart det jeg skal have hvis det bliver aktuelt, jeg har kun læst godt om det og hvad det kan.

Eneste jeg ikke kan gøre mig klog på er M-ITX kabinetter, synes alle har mangler og det hurtig bliver med et stort kompromis ift. køling til både CPU og GFX ellers koster det 1800,-+ og det er lige i overkanten for et så lille kabinet 😛 .


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
08-05-2017 08:48:07
Svar/Indlæg:
1990/273
#3

Ja men det er bestemt også et lækkert M-ITX bundkort. Det eneste jeg manglede var et USB 2.0 stik til styringen af den AIO køler jeg brugte, så jeg måtte ud og købe en adapter fra USB 3.0 stikket, men det kan man ikke i et kabinet hvor de uden tvivl skal bruges på fronten af kabinettet.

Man er nok nødt til at vælge det kabinet der kommer nærmest ens ønsker og så gå på kompromis med resten. 🙂