Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1099,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: Also

Design - indvendigt 


Jeg blev en smule overvældet, da jeg tog det venstre sidepanel af. Der er oceaner af plads i Panzer Max. Indvendigt er det hele holdt i mat-sortDe to 5,25" drevpladser er af den smarte slags, hvor man bare lige klikker sin enhed ind. Idéen er super fed, men jeg ved, af erfaring, at det kan give lidt problemer, hvis man vælger en 5,25" enhed der ikke er så lang. Det skal du lige have med i dine overvejelser, inden du smider dine sparepenge efter et Panzer Max.Der er lagt stor vægt på kølingen i Panzer Max. Cougar giver dig 3 x 120 mm blæsere med. Der sidder to i fronten og en bagerst. Jeg har ikke kunne finde nogen specifik info på blæserne, men kan oplyse de er af 3-pin typen.


 Vi finder også det nærmest obligatoriske skjold til PSU´en i Panzer Max. Jeg troede først det var lige til at klikke af, men der sidder altså en skrue på bagsiden. Her har jeg lige løsnet og løftet en smule i det. Jeg vender tilbage til dét, når jeg smider noget hardware i kabinettet.Alle kabler har en fin sort sleeving.Skal du skifte CPU-køler i Panzer Max løber du ikke ind i problemer med diverse backplates. Hullet omkring CPU-soklen er enormt. Cougar har også sørget for flere huller til kabelgennemføring - naturligvis med gummikant.Vores harddiske skal monteres på denne side. Der er plads til 4 x 2,5" og 2 x 3,5" - eller 6 x 2,5". Skufferne til diskene sidder med fingerskruer. Disse fingerskruer var, som sædvanlig, spændt ret fast fra fabrikken. Jeg havde heldigvis min lille værktøjskasse med mig.


 


Som nævnt på forrige side, så er den sorte mesh i front og top lige til at klikke af.Når de er pillet af, er der adgang til montering af blæsere og radiatorer. Cougar har sågar sat mærker, så man ved hvor de skal monteres.


 

 

På næste side monterer jeg vores nye AMD Ryzen system i Panzer Max.

 

 

KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
15-06-2017 21:29:39
Svar/Indlæg:
4251/300
Tak for en super grundig test og gode billeder. 🙂


alenkaer
 
Enthusiast
Tilføjet:
04-07-2017 22:30:56
Svar/Indlæg:
346/14
Er nu mere til Cougar Panzer med tempered glass, der er godt nok ikke plads til optiske drev, hvis man er til sådan noget, og ikke mindst. Så det billigere, kan erhverves for omkring 870kr