Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1099,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: Also

Design - udvendigt


Vi starter med fronten. Panzer Max ser godt ud i ensom majestæt lige i solen. Hele fronten er dækket af sort mesh, som altid ser godt ud. Den er lige til at klikke af, så man kan komme til blæserene, der er monteret bag ved.Vi spotter straks to pladser til 5,25" drev. Nu spiller jeg ikke selv, men jeg må formode at nogle spil kommer på DVD, da kabinettet er lavet til gameren. Ellers findes der et hav af dimser man kan bruge de to drevpladser til. Cougars logo er placeret i bunden.I toppen har vi de sædvanlige tilslutningsmuligheder - plus lidt ekstra. Cougar giver On/Off, reset, 2 x USB2.0, 2 x USB3.0, headset, Mikrofon og en blæserstyring. Fronten skråner en smule, hvilket faktisk ser ret godt ud.Cougar har udstyret Panzer Max med nogle seriøse håndtag. De kan holde til hele 35 Kg, så man kan roligt fylde masser af hardware i kabinettet.På venstre side sidder der en forholdsvis stor rude, så man rigtig kan vise sin hardware frem. Cougar er ikke helt med på beat´et - det er plexi og ikke hærdet glas, som tidens trend ellers foreskriver. Personligt syntes jeg ikke det betyder noget, for det ser stadig godt ud.Den højre side er "blank". Det eneste der lige falder i øjnene er låsen til sidepanelet.Da det er et game kabinet, er der en knage til dit headset. Den er ikke indbygget, så den skal du selv skrue på, hvis du har behov for den. I kassen med tilbehør ligger der en lille pose, med to lange skruer der skal bruges til knagen. Personligt syntes jeg det ødelægger stilen lidt, men det er muligvis bare mig. I hvert fald prøvede jeg at montere den.Som du nok har bemærket, så er der ingen fingerskruer osv. til sidepanelerne. Du løfter bare op i "håndtaget" og siden er lige til at pille af. Jeg syntes det er en ret fed detalje. Og kvaliteten er helt i top.


 


Bagsiden er ret standard. Huller til PSU og motherboard backplate, samt mulighed for at føre slanger til vandkøling ud af kabinettet. Den præ-monterede 120 mm blæser sidder hvor den skal.I bunden sidder der et filter. Det sidder fast med magneter, og er lige til at pille af. Fire stykker skridsikkert gummi gør det ud for fødder.
I toppen er der også brugt sort mesh - dog ikke hele vejen. Underligt nok, så har Cougar valgt at bruge et stykke plastic til det sidste stykke mod fronten. Dét giver ikke mening, eftersom det er muligt at installere en 120 mm blæser neden under.Toppen fungerer også som holder for et (gamer)tastatur, hvis ellers man har et af Cougar´s egne. Det ser blæret ud på Cougar´s eget billede.Hvis man, som jeg, bruget et standard-tastatur ser det altså lidt fesent ud, og det sidder absolut ikke fast.Som nævnt er kvaliteten helt i top. Ydersiden er lavet stål og plastic, og er en blanding af sort og gråt. Med lidt god vilje, kan farverne godt lede hen i mod en gammel tysk kampvogn. Hjørnerne minder lidt om kulfiber, men er det ikke. Den tyske kvalitet skinner virkelig igennem, hvis man kigger på detaljerne.


 

Vi fortsætter med det indvendige design på næste side.

 

 

KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
15-06-2017 21:29:39
Svar/Indlæg:
4282/306
Tak for en super grundig test og gode billeder. 🙂


alenkaer
 
Enthusiast
Tilføjet:
04-07-2017 22:30:56
Svar/Indlæg:
346/14
Er nu mere til Cougar Panzer med tempered glass, der er godt nok ikke plads til optiske drev, hvis man er til sådan noget, og ikke mindst. Så det billigere, kan erhverves for omkring 870kr