Test: Cougar Panzer Max

Kabinetter d.  15. juni. 2017, skrevet af bauner 2 Kommentarer.  Vist: 16340 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1099,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: Also

Installering af hardware


Den lille manual du får med til Panzer Max er helt fin, og jeg har naturligvis brugt den, da jeg skulle installere hardware i kabinettet.Jeg startede med installere PSU´en. Mest fordi jeg syntes det er det nemmeste, og så kan vi lige tjekke hvordan Panzer Max ser ud, når skjoldet til den er pillet af. Skjoldet kan lige trykkes løst, og så skal man lige have fat i en fingerskrue på bagsiden. Også den sidder forholdsvis stramt. Når du har fået den ud, kan du fjerne hele skjoldet. Så er der pludselig masser af plads. I højre side kan man lige se luftskakten til bagsiden af kabinettet.PSU´en skal skubbes ind fra siden. Jeg havde lidt problemer med den store Enexmax Platimax 1 Kw jeg brugte, men jeg fik den da på plads til sidst. Hvis du har tænkt dig at installere en blæser, eller AIO i bunden skal du have en 15 cm PSU. Vores Enermax måler 17,5 cm og dækker for hullerne.Jeg valgte at bruge en enkelt disk denne gang. Den trofaste 250 GB Samsung 850 EVO passede perfekt.Rammen klikkes på plads og fastgøres med en fingerskrue.Resten af installationen vil jeg ikke kede jer med. Hullerne til bundkortet passede perfekt, og så er der masser af plads til overskydende ledninger på bagsiden af kabinettet. Det eneste man skal huske er et SATA-stik til blæserstyringen.Den eneste køler til AM4 platformen jeg havde ved hånden, var Noctua´s NH-U12S SE AM4. Så det er den jeg har brugt. Jeg oplevede ikke nogen problemer under installationen, og det gik forholdsvis hurtigt. Med sideruden på, er der ikke meget at se.Uden kan man virkelig se hvor meget plads der er i Panzer Max. Vores ATX bundkort fylder ikke meget.Bagsiden er neutral og stilren.Når der kommer strøm på systemet kommer der lys i powerknappen, og HDD-LED´en blinker når HDD´en arbejder. Cougar har valgt hvide LED´s, som er ret diskrete og ikke generende på nogen måde.Kort om blæserstyringen: Til at starte med troede jeg det var en variabel slags. Men det er det ikke. Den har tre indstillinger - low, medium og high. Det er først ved high, at man rigtig kan høre blæserne.

For at illustrere størrelsen på Panzer Max har jeg taget et par billeder, hvor den står ved siden af min Mac Pro - som ikke hører til de mindste.


 

 

Konklusion på næste side.

 

 

KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
15-06-2017 21:29:39
Svar/Indlæg:
4282/306
Tak for en super grundig test og gode billeder. 🙂


alenkaer
 
Enthusiast
Tilføjet:
04-07-2017 22:30:56
Svar/Indlæg:
346/14
Er nu mere til Cougar Panzer med tempered glass, der er godt nok ikke plads til optiske drev, hvis man er til sådan noget, og ikke mindst. Så det billigere, kan erhverves for omkring 870kr