Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 509,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installering AM4


Manualen til AM4-installering nem at gå til. Jeg har selvfølgelig brugt den, da jeg skulle installere køleren i vores AM4 set-up.


Jeg startede med at fjerne den originale backplate, og sætte den medfølgende i. Super nemt. Det er bare 4 skruer der skal sættes i den. Den passer perfekt med udskæringen i vores X2 Empire Gamer kabinet.


På forsiden skal der lige sættet 4 plasticlåse på skruerne.


Herefter klargjorde jeg selve køleprofilen. Det sættes fast med to skruer i hver side. Låseboltene skal så lige sættes på. De strammes med den efterfølgende svensknøgle.


Du skal bruge to (rolige) hænder til installeringen. Køleren sættes forsigtigt ned på CPU´en, så boltene er lined up med skruerne fra back-platen. Herefter spændes den fast fra bagsiden. Huske at spænde skruerne diagonalt, så der ikke kommer et skævt pres på CPU´en. Den kan kun vende den ene vej. Til gengæld sidder logo´et vandret.


Det færdige resultat ser ret godt ud.


 

På næste side monterer jeg Dark Rock 3 i vores Intel set-up.

 

 

dMITIj
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-04-2017 11:05:27
Svar/Indlæg:
1860/155
fin test og vildt nok hvad den kan gøre ved Ryzen med 1.5v.

eneste anke jeg har er at farven på grafen ikke er den samme hele vejen igennem, hvilket godt kan forvirre lidt 😉


drumme
 
Superbruger
Tilføjet:
23-04-2017 08:52:45
Svar/Indlæg:
22/6
enig med #1. jeg kunne også godt tænke mig at i har målt på grafikkortet for at se om det har nogen effekt på varmen på dette, da den i mine øjne blæser direkte ned på gfx. :) eller rigtig fin artikel og konklusion. Godt arbejde.