Test: Be Quiet Pure Base 600 Window Black

Kabinetter d.  25. april. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 19893 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 705,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / udvendigt

Pure Base 600 er lidt "old school", hvilket undertegnede godt kan lide. be quiet! har valgt den klassiske form til dette midi-kabinet - firkantet og en smule buttet. Fronten er lavet af plastic, og kan tages af.
Fronten er meget klassisk og har huller luftindtag i siderne. Nederst et diskret be quiet! logo.I begge side af fronten sidder der ventilationshuller.I toppen af kabinettet sidder "kontrolpanelet". Den indbyggede blæserstyring har 3 hastigheder, og styres med en lille skydeknap. Ellers er der on/off, 2 x USB 3.0, headset og mikrofon. On/off knappen lyser hvidt når der er gang i systemet, og LED´en til HDD-aktivitet lyser også hvidt.


Når fronten er fjernet er der adgang til 2 stk. 5,25" drevpladser. Men en nøgen front, ser vi den fabriksmonterede 140 mm Silent Wings 2 blæser, samt at der plads til endnu en 140 eller 120 mm.Den højre side er der ikke noget at se på. Det er blot en metalplade uden huller, rude osv., der gør det ud for et sidepanel.Der er brugt fingerskruer.Det er først når den bliver pillet af, at den bliver interessant. Der er nemlig støjisolering på bagsiden.Den venstre side er langt mere interessant. En stor røgfarvet siderude i hærdet glas gør det ud for sidepanelet.Sidepanelet bliver holdt på plads med 4 fingerskruer.I bunden sidder fire solide "fødder", og et filter. Sidstnævnte er lige til at pille af.Toppen  er dækket af et plasticcover. Det er forholdsvis nemt at få af. Her er der også brugt støjisolering.Med toppanelet fjernet får vi adgang til montering af blæser/radiator. Der er plads til 2 x 140 eller 3 x 120 mm blæsere. Desværre har be quiet! valgt at centrere hullerne i toppen. Bruger du et bundkort med store heatsinks, kan det blive besværligt at montere en radiator i toppen. Da jeg skulle bruge nogle resultater fra vores referencekøler (Kraken X41), måtte jeg fjerne rammen til 5,25" drevene, og montere AIO´en helt fremme. Dette skyldes de enorme heatsinks der sidder på mit Sabertooth Z170.Bagsiden har 7 PCI-slots, huller til PSU og motherboard backplate, samt monteringsplads til en 120 mm blæser. Som du kan se, så sidder der allerede en, og den kigger vi nærmere på, når vi tjekker kabinettes indvendige design.


 

Indvendigt design på næste side.