Test: MSI X370 XPOWER Gaming Titanium AM4 bundkort

Bundkort, AMD d.  19. april. 2017, skrevet af Renissen2 3 Kommentarer.  Vist: 14581 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2414,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: n/a

Konklusion 

Det har også denne gang været en fornøjelse at teste dette MSI Titanium bundkort. Igen har MSI begået et rigtigt godt bundkort som helt sikkert vil henrykke entusiasten der køber dette lækre Gaming bundkort. Ydelsen synes jeg ligger i den høje ende for selvom jeg brugte en 1700 CPU til testene følger CPU og bundkort pænt med konkurrenterne i de fleste tests. Jeg savnede OC Panelet som var monteret på det Intel Z270 Titanium jeg testede fornylig. Men ok de fleste bruger jo også RYZEN Master til OC på RYZEN og ikke traditionel multiplier OC, så måske derfor det mangler. Alt i alt et velgjort bundkort fra MSI's side.
 

Innovation/Teknologi -  5
MSI har virkelig fået implementeret de sidste nye teknologier på dette bundkort og det er rart at se. Der er også benyttet de bedste komponenter som man overhovedet kan opdrive på markedet (Military Class) og det er med til at give lang holdbarhed og topydelse hele vejen gennem bundkortets levetid.

Bundle/Tilbehør - 4
Tilbehøret er passende til dette bundkort uden at være prangende. Der er hvad der skal være for at få kortet i luften og fint nok at der er vedlagt en SLI-bro hvis man skal køre med 2 grafikkort.

Design/Layout - 4
Dette afsnit vil altid være noget der har med personlig smag at gøre og jeg er ikke specielt begejstret for Titan temaet. Til gengæld er jeg ret tilfreds med at der ikke er et utal af lysdioder på bundkortet. Er man til lys og glimmer så er det godt at det er en mulighed hvis man selv tilkøber LED striber. Selve Layoutet er der ikke meget at udsætte på det følger den standard der nu gælder for ATX bundkort.

Software/BIOS - 5
MSI's Click BIOS 5 er som jeg kender den ret nem at navigere rundt i og der er et hav af indstillinger at lege med hvis man vælger at køre den i Advanced mode. Den medfølgende software er også lige hvad man som Gamer kunne stå og mangle, så også her giver jeg MSI en god score.

Ydelse - 4
Jeg er nødt til at sætte ydelsen til 4 da jeg ikke ved hvordan dette bundkort vil klare sig mod kommende X370 bundkort, men 4 er også en meget god score og jeg synes faktisk at bundkortet fulgte pænt med konkurrenterne i mange af testene.

Pris - 4
Jeg synes prisen er sat udmærket for dette topkort til RYZEN CPU'erne. Der er masser af fede funktioner og jeg synes bestemt ikke jeg manglede noget på dette lækre entusiast bundkort.

 


 
Test: MSI X370 XPOWER Gaming Titanium AM4 bundkort
Innovation / Teknologi5
Bundle - Tilbehør4
Design - Layout4
Software - BIOS5
Ydelse4
Pris4
Samlet86%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

UK summary 

It has been a real pleasure to test this MSI Titanium motherboard. Again, MSI has made a really good motherboard that will surely delight the enthusiast who buy this awesome Gaming motherboard. The performance I think is at the high end because even though I used a 1700, CPU tests follows CPU and motherboard nicely with competitors in most tests. I miss the OC Panel which was mounted on the Intel Z270 Titanium I recently tested. But ok, most OCers use the RYZEN Master to OC on RYZEN and not traditional multiplier OC, so perhaps that's why it's missing. Overall a infused motherboard from MSI's side.
 

Innovation/Technology - 5
MSI has really implemented the latest technologies on this motherboard and it is nice to see. There are also used the best components as you can possibly muster on the market (Military Class) and it helps to provide durability and top performance all the way through the motherboards lifespan.

Bundle/Accessories - 4
The accessories are appropriate for this motherboard without being flashy. There is what has to be to get the board in the air and nice that there has been included a SLI bridge if you run with two graphics cards.

Design/Layout - 4
This section will always be something that has to do with my personal taste and I'm not particularly fond of Titanium theme. On the other hand I'm quite happy with that there are not a myriad of LEDs on the motherboard. If you like light and glitter, so it is good that it is a possibility that one can buy LED stripes.

Software/BIOS - 5
MSI's Click BIOS 5 is that I know it quite easy to navigate and there are a multitude of options to play with if you choose to run it in Advanced mode. The included software is just what you as a gamer could ever need, so here I give MSI a good score.

Performance - 4
Performance vice I give it a 4 as I do not know how this motherboard will fare against future X370 motherboard, but 4 is also a very good score and I actually think that the motherboard came close to the competitors in many of the tests.

Price - 4
I think the price is set perfectly for this top card for RYZEN CPUs. There are lots of great features and I certainly think I'm not missing anything at this delicious enthusiast motherboard.

 

 

 

Janbau
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-04-2017 20:12:28
Svar/Indlæg:
607/78
Vil det sige at du ikke fik de Corsair 3200 MHz ram til at køre 3200 MHz efter bios opdatering. Der er stadig en del debat om at mange bundkort ikke kan køre 3200 MHz men mange dog 2933 MHz.

Har lige opdateret min bios til nyeste som jo burde være den samme som den beta bios der også findes. Jeg har Msi 370 gaming pro

Jeg har selv Corsair 3200 MHz LPX og ifølge Msi hjemmeside er det sågar Samsung ram jeg har.

Som denne tråd
http://hwt.dk/Forum/345551/Spo...

CMK16GX4M2B3200C16R Har disse

https://www.msi.com/Motherboar...


Ps ang. beta bios til Gaming Titanium er der faktisk 2 nye med højre nummer end den du prøvede til testen.

https://forum-en.msi.com/index...

Har du stadig bundkortet og evt. kan genteste ram igen ? 🙂


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Janbau d. 27-04-2017 20:32:42.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
27-04-2017 23:17:11
Svar/Indlæg:
1987/272
#1

Jeg fik Rammen til at køre 3200 Mhz. Men den var mere glad for at køre og boote ordentligt ved 2933 MHz. 🙂 Men det gik lige akkurat.

Nej kortet er returneret for længst så jeg kan ikke genteste RAM. Men fint nok at der er kommet yderligere BIOS opdateringer, så kommer der nok bedre styr på det efterhånden. 🙂 . Ja det var så disse RAM jeg brugte: CMU32GX4M4C320016R eller rettere 2 af klodserne fra dette sæt med 4 stk. klodser. 🙂


Janbau
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-04-2017 00:06:23
Svar/Indlæg:
607/78
Tak
Kan se at der er en Beta bios som er 3 dage nyere end dem Msi lagde ud til i dag . Jeg opdaterede til ver 7A32v14 som tidligere skrevet og har som da du kørte test store problemer med at få den til at boet op med 3200 MHz når jeg Oc min cpu. Men nok om dette problem det har jeg diskuteret meget i andre tråde.

Så jeg prøver nok den beta men måske jeg bare skulle vente. Kan man ligge en ældre bios ind hvis man får en nyere bios som ikke kører ordenligt. Jeg har aldrig lagt en Beta bios ind på et bundkort så vidt jeg husker.
Har læst at nogle faktisk ikke har kunnet ligge en ældre bios ind .


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Janbau d. 28-04-2017 00:08:39.