Test: X2 EMPIRE White gamer kabinet

Kabinetter d.  31. marts. 2017, skrevet af bauner 1 Kommentarer.  Vist: 13942 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 893,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Udvendigt


Jeg ved ikke om en skrå front automatisk indikerer at et kabinet så er egnet til gaming. Vi så det sidst, da vi testede Antec´s Cube-EK. Empire Gamer har også fået en skrå front - personligt syntes jeg det ser ret fedt ud, også selvom det ydre er lavet af plastic.
Vi starter gennemgangen af det udvendige med den side, hvor man installerer hardwaren.


På denne side er ruden gennemsigtig. X2 har valgt at bruge forstærket glas. Det er første gang jeg stifter bekendtskab med fænomenet, og jeg kan lide det. Det giver lidt en fornemmelse af luksus. Glasset er hele 5 mm tykt.Der er brugt fingerskruer til montering af sideruderne. Og de har fået lidt gummi på, så man ikke ridser ruden. Der er fire skruer til hver rude.
På "bagsiden" har X2 valgt at bruge røgfarvet glas. Det er stadig forstærket glas. Da det er på dén side vi har vores diske og kabler, giver det mening at have en røgfarvet rude. Man kunne dog have valgt en "ren" side af aluminuim, da man kun ser dén side, hvis kabinettet er placeret i højre side af skrivebordet, eller står frit fremme. Princippet med skruerne er det samme.Fronten af kabinettet er meget diskret med sort mesh hele vejen og et X2 logo.I toppen er der mere sort mesh, og de sædvanlige knapper - on/off, reset, 2 x USB 2,0, 1 x USB 3,0, headset, mikrofon, og en rød LED.I bunden sidder der, ikke helt uventet, et stort filter. Det sidder fast med magneter, og er lige til at pille af.
Fire stykker gummi gør det ud for fødder. Simpelt men effektivt. Kabinettet står særdeles godt fast på gulvet.


 

På næste side kigger vi indenfor i X2 Empire Gamer.
 

mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-04-2017 01:24:06
Svar/Indlæg:
4095/210
Pæn på en spøjs måde