Test: X2 EMPIRE White gamer kabinet

Kabinetter d.  31. marts. 2017, skrevet af bauner 1 Kommentarer.  Vist: 13895 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 893,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Indvendigt

Bortset fra den skrå front ligner X2 Empire Gamer noget vi har set før. Der er sørget for en stor udskæring ved området hvor CPU-soklen vil være, når der kommer et bundkort i. Ligeledes er der nogle fornuftige udskæringer til diverse kabler, så der kan lavet et "clean build".
Bunden har fået det sædvanlige skjold, hvor PSU og overskydende kabler kan gemmes af vejen. Kort sagt er der ikke rigtig noget nyt i det. Det ser dog stadig nydeligt ud. Kontrasten med sort og hvid ser altid godt ud.Kablerner til on/off, USB osv. er samlet i toppen. Kablerne er lidt stive i det, men stadig ret fleksible.
 

Fronten er lige til at hive af, og når det er gjort dukker de to medfølgende 120 mm RGB LED blæsere op. Det giver mulighed for en frontmonteret 240 mm radiator - og en ekstra 120 mm. Der er ikke plads til en 360 mm radiator, p.g.a. skjoldet der dækker PSU området.Toppen kan også tages af, og afslører plads til 2 x 120 mm blæsere eller en 240 mm radiator. Selve holderen er hævet 2.5 cm ift. toppen, så det kun er selve radiatoren der kan komme i karambolage med bundkortet.Bagsiden af kabinettet er ret standard. Der er plads til en enkelt 120 mm blæser og 7 x PCI. Pladen til PSU´en skal skrues af, og sættes på PSU´en, hvorefter det hele skubbes ind og skrues fast igen.Den dyrebare rude skal helst ikke ridses, så X2 har monteret lidt gummi på metalrammen, ved alle 8 skruer.På "bagsiden" har X2 sat alle kablerne fast med de sædvanlige plastic/metal binde-dimser. Det ser nydeligt ud, og giver et godt overblik, når vi skal montere vores hardware.Alle kabler har en fin sort gummi sleeving.X2 Empire Gamer har plads til to harddiske. De monteres i skuffer nederst i venstre hjørne. Der kan installeres enten en 2,5" eller en 3,5" i hver skuffe. Skufferne er en smule stramme i det. Ikke at det er noget problem, men der skal bruges lidt flere kræfter, end jeg forventede, når skufferne skal ind og ud


 

På næste side smider jeg noget hardware i kabinettet. 

mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-04-2017 01:24:06
Svar/Indlæg:
4093/210
Pæn på en spøjs måde