Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 4650,00
Produkt udlånt af: AORUS
DK distributør: Fourcom

Introduktion


Denne gang har GIGABYTE sendt os deres topkort til Z270 platformen Aorus Z270X-Gaming 9 og det vil sige masser af funktioner lækker mulighed for vandkøling på CPU'ens strømforsyning som er ekstremt udstyret med hele 22 faser. Quad grafikkort er også en mulighed med dette lækre bundkort. 

Kassen er ret stor og tung på grund af at bundkortet er ret bredt og der er lagt en masse tilbehør i kassen. Udenpå ses Aorus logoet og Aorus navnet i sølv/hvid, og selve bundkortets navn står nedenunder. Der er desuden en masse ikoner der viser hvad og hvilke standarder der er overholdt og understøttet af bundkortet. På bagsiden ses forskellige funktioner fremhævet med små billeder og forklarende tekst. Desuden finder man heromme bundkortets tekniske data. 

GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er GIGABYTE blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. GIGABYTE producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværks enheder, servere og mobiltelefoner.

 

På næste side ser vi nærmere på chipsættet.

 

 

p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-04-2017 09:34:46
Svar/Indlæg:
3096/53
"Produkt udlånt af:" linker til hwt.dk.www.aorus.com

Det er et rigtigt lækkert bundkort det her, omend en smule pricey.
Jeg har selv haft et, og kunne godt have ønsket at der var vedlagt et par LED bånd i kassen også når man tager prisen i betragtning.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
04-04-2017 10:25:56
Svar/Indlæg:
1987/272
#1

Tja noget skal der stå i feltet, og linket virker fint nok hos mig.

Ja det kunne de selvfølgelig godt have smidt med i kassen. 😀


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Renissen2 d. 04-04-2017 13:25:06.