Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 4650,00
Produkt udlånt af: AORUS
DK distributør: Fourcom

Specifikationer


GIGABYTE oplyser at når du køber og registrerer et af deres Aorus serie bundkort som har gennemgået diverse strenge tests for overhovedet at være med i Aorus serien, får du automatisk et års yderligere garanti direkte ved Gigabyte. Og som registreret bruger kan du kontakte deres RMA afdeling direkte for returnering af et defekt produkt. Med i dette gode tilbud er også at du har mulighed for at få direkte online 24/7 support hos Gigabyte hvis der opstår problemer med bundkortet. Det er da rigtig god service.

 


 

Dette bundkort er udstyret med hele 8 blæserstik og 7 + 2 eksterne temperatur prober så der er lidt at holde styr på. 

Alle blæserstik er af typen Hybrid som selv finder ud af hvad der er tilsluttet. 

Dette bundkort er udstyret med GIGABYTE's DualBIOS™ og det er en god funktion at have onboard på bundkortet hvis en BIOS chip fejler eller flashes forkert, så skiftes der bare til den anden. 

RGB Fusion er et system af LED'er som det via software er muligt at styre ret avanceret i forskellige zoner på bundkortet. Mere om det under software. 

Bundkortet har også 2 stk. stik til LED Striber og de kan naturligvis også styres med RGB Fusion softwaren. 

Lyddelen på bundkortet er udstyret med et ZxRi lydkort fra Creative for at give et noget nært ultimativt lydsystem. Creative SBX Pro studio suiten er software til at styre lyddelen. 

Bundkortet har 2 stk. M.2. pladser som kan køre i NVMe hastighed op til 32 Gb/s eller SATA3 6 Gb/s der er mulighed for flere længder af slagsen.
 


 

Bundkortet er udstyret med et Killer Ethernet E2500 Lan kort som drastisk reducerer lag og latency når du gamer. 

Er man ikke helt tilfreds med lyden fra lydkortet er det muligt at tilkøbe nye OP-AMPS som ændrer lydudtrykket. Der er hele 3 stk. at udskifte/regulere på.
 


 

På dette bundkort er der monteret et enkelt Thunderbolt 3 som via den rette ledning kan tilsluttes op til 6 Thunderbolt enheder på en enkelt ledning som kan flytte data med en fart af 40 Gb/s.
 


 

Bundkortet er også udstyret med 2 stk.U.2 port så man her kan tilslutte yderligere en NVMe PCIe enhed.
 


 

PCIe soklerne til grafikkortene er ud over den rustfrie stålkappe de er armeret med for stabilitetens skyld også monteret med et specielt afstivnings system som virker som en dobbeltlås ved at blive isat fra toppen af plastik PCIe soklen og blive loddet fast på bagsiden, det giver en ekstra sikkerhed for lang tids holdbare PCIe sokler ved tunge grafikkort.
 


 

Også RAM soklerne er forstærkede med rustfrit stål for at forlænge holdbarheden.
 


 

Når der f.eks. bruges USB udstyr med lange ledninger kan der forekomme spændingstab i ledningen og derfor er dette bundkort udstyret med et system der kan bruges til at hæve spændingen en smule så de tilsluttede enheder får lidt ekstra og igen bliver mere stabile.
 


 

Der er vedlagt flere højhastigheds SLI broer i kassen så skal du køre med 2, 3 eller 4 grafikkort er du klar til det. Helt fint fra GIGABYTE's side at bundle sådan nogle broer. 

Aorus Z270X--Gaming 9 er udstyret med en 22 faset strømforsyning til CPU'en så den skal nok også sagtens kunne levere strøm stabilt nok også ved OC. 

I overkanten af bundkortet er der monteret 4 røde lysdioder der skiftevis lyser op under boot og det er Diagnose LED'er. Det er også her man kan få et vink om hvor det går galt hvis Boot'en svigter. Der er også 2 LED Displays til yderligere fejlkode søgning, hvis Boot'en ikke helt går som forventet. 

Også PCIe soklerne er forstærkede med rustfrit stål for at forlænge holdbarheden.

.

 

GIGABYTE har også vedlagt en lille fiks dims som man kan montere de små ledninger fra kabinettet i og derefter sættes hele enheden i stikket. Der er hvid tekst på siderne så man kan faktisk ikke montere ledningerne forkert. 

For at forlænge bundkortets levetid er der brugt sorte massive kondensatorer overalt på bundkortet undtaget i lyddelen som benytter Audio kondensatorer specielt til audio. 

Bundkortet er klar til VR som kræver en del mere end Full HD for at holde 90 FPS stabilt og Aorus lister her op hvad der skal bruges af hardware for at opfylde de kriterier der er nødvendige. 

Bundkortet er udstyret med 4 USB 3.1 Gen 3 stik som kan runde ekstreme hastigheder op til 32 Gb/s.

 

Designet følger på næste side.

 

 

p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-04-2017 09:34:46
Svar/Indlæg:
3096/53
"Produkt udlånt af:" linker til hwt.dk.www.aorus.com

Det er et rigtigt lækkert bundkort det her, omend en smule pricey.
Jeg har selv haft et, og kunne godt have ønsket at der var vedlagt et par LED bånd i kassen også når man tager prisen i betragtning.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
04-04-2017 10:25:56
Svar/Indlæg:
1987/272
#1

Tja noget skal der stå i feltet, og linket virker fint nok hos mig.

Ja det kunne de selvfølgelig godt have smidt med i kassen. 😀


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Renissen2 d. 04-04-2017 13:25:06.