Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 4650,00
Produkt udlånt af: AORUS
DK distributør: Fourcom

Overclocking

 


 

Også denne gang fik jeg CPU'en til at køre med 5.0 GHz og det viste sig faktisk at være lidt problematisk for der skulle ekstra Vcore spænding til at få den til at køre stabilt. Jeg måtte helt op på 1,5 Volt. Lidt vel højt men nødvendigt for at gennemføre testene.
 

3Dmark: 

Her mister Aorus Gaming 9 lidt af pusten og scorer lidt mindre i Ice Storm testen en MSI XPOWER bundkortet. Det er dog stadig i den høje ende af måleresultaterne. I de andre tests scorer Aorus på højde med MSI XPOWER.
 

 Basemark CL: 

Her i Basemark CL scorer Aorus på højde med MSI XPOWER og i fraktal og videotesten en anelse under de andre bundkort.
 

Cinebench R15: 

I denne test er Aorus Gaming 9 bundkortet et par sekunder efter MSI XPOWER, det er dog stadig den anden højeste OpenGL score. I CPU testen er Aorus igen en anelse efter MSI XPOWER og igen er det i den høje ende af målingerne.
 

Aida Extreme: 

I AIDA testen scorer Aorus Gaming 9 højest i læsetesten og næsthøjest i skrivetesten, til gengæld taber Aorus pusten i kopieringstesten hvor det virkelig falder tilbage.
 

PCmark8: 

PCMark 8 testen klarer Aorus Z270X-Gaming 9 ikke imponerende og kun i Storage testen ligger det på linje med de andre bundkort.
 

wPrime: 

wPrime testen 32M klarer Aorus bundkortet helt forrygende og scorer lavest overhovedet, desværre slår det ikke igennem i den lange 1024M test dog kommer Aorus ind på en flot andenplads.
 

CrystalDiskMark 3.0.3 x64: 

I denne test ser det ganske fornuftigt ud for Aorus der scorer ca. ligeså godt som MSI XPOWER og nogen steder endda over. Igen må topkortene dog se sig slået af ASUS STRIX i de fleste af testene.

 

Tilbage er så kun konklusionen på dette lækre bundkort.

 

 

p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-04-2017 09:34:46
Svar/Indlæg:
3096/53
"Produkt udlånt af:" linker til hwt.dk.www.aorus.com

Det er et rigtigt lækkert bundkort det her, omend en smule pricey.
Jeg har selv haft et, og kunne godt have ønsket at der var vedlagt et par LED bånd i kassen også når man tager prisen i betragtning.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
04-04-2017 10:25:56
Svar/Indlæg:
1987/272
#1

Tja noget skal der stå i feltet, og linket virker fint nok hos mig.

Ja det kunne de selvfølgelig godt have smidt med i kassen. 😀


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af Renissen2 d. 04-04-2017 13:25:06.