Test: MSI GT62VR 7RE Dominator Pro

Bærbare d.  15. maj. 2017, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 25151 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 19515,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: Sharkgaming.dk

Layout / Design


Særligt i lukket tilstand, kan mange bærbare computere være ret anonyme at se på. Det er ikke tilfældet her, da den sorte metaloverflade, er brudt af to røde striber med en lille bølge i låget der løber ved siden af hver stribe. Her ud over er der det obligatoriske MSI-logo i sølv, samt det røde LED-oplyste badge med en drage, der indikerer at det er et produkt fra MSI's gaming-serie.
 

 


Hvis man fraregner låget, virker kabinettet som rigtig fin kvalitet der ikke giver efter eller flekser nævneværdigt under pres, heller ikke ved tastaturet, der ellers ofte er et svagt punkt. Selve låget er desværre lidt en anden sag, da det på trods af metaloverfladen giver en hel del efter ved vrid og tryk.

Efter at have haft gaming bærbare i hænderne, hvor der er lagt vægt på at gøre dem så tynde som muligt, må jeg indrømme at denne model fra MSI virker en anelse til den tykke side. Vægten er dog holdt ganske fint nede på under tre kilo, så alt i alt er den ikke så slem igen at flytte rundt på.

 

 
 

Der er faktisk gjort en del ud af de designmæssige detaljer. Metallet rundt om og under tastaturet er af børstet sort metal og det samme er låget, og for at bryde lidt med de lige flader er der, lidt tilsvarende som på låget, indlagt en lille diskret vinkel på hver side af tastaturet. Det er små detaljer, der alligevel gør fine ting rent designmæssigt. 
 


 

Layoutet er ret kompakt for at gøre plads til det numeriske tastatur på venstre side. Det er til at vænne sig til, men jeg kunne dog godt have ønsket mig en enter-tast i fuld størrelse. Som det ses på billedet er tastaturet RGB-belyst i tre zoner, hvor man kan skifte farverne individuelt og vælge mellem flere forskellige måder at lyse på (blink, løbende farveskift, bølge for at nævne et par eksempler). Kvalitetsmæssigt er jeg ret positiv over for tasterne, der giver en god feedback uden at klapre. 
 

 
 

Baggrundsbelysningen af tastaturet er værd at bemærke, da der ikke blot er en enkelt diode under hver tast, men nærmere hvad der ligner en masse små dioder. Det giver et rigtig flot lys, der understreger at der virkelig er gjort noget ud af tastaturet. 
 


 

Touchpadden har en fin overflade af sort hårdt plastik, der er godt afgrænset. De to museknapper er okay, men måske en anelse for "klikkende" til min smag. 


Lige over tastaturet er yderligere fire knapper. Den ene er den obligatoriske power-knap, mens de resterende er genvejstaster til justering af blæserhastigheden, genvej til X-Split gamecaster (eller andet) og skift mellem profilerne for baggrundsbelysningen. 
 


 

I fronten er ingen tilslutningsmuligheder, men der er dog fem indikator-dioder, samt et par røde striber til at bryde det ellers sorte design. 
 


 

I dag er de fleste tilslutningsmuligheder oftest på siderne, men MSI har valgt at placere en hel del af dem bag på også. Her finder vi nemlig udtag til strøm, display-port, HDMI og USB-C, sammen med udtag til blæserne. 
 


 

På højre side af maskinen finder vi tre USB 3.0-porte, og en kortlæser til SD-kort. 
 


 

På venstre side finder vi et Kensington låsepunkt, en enkelt USB 2.0 port og udtag til lyd og mikrofon. Lidt overraskende er det egentlig, at der ikke er blevet plads til et optisk drev af en art, da der ellers er rigeligt plads til et.