Test: Gigabyte AB350-Gaming 3 bundkort

Bundkort, AMD d.  03. maj. 2017, skrevet af Renissen2 2 Kommentarer.  Vist: 15550 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 812,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: Fourcom

Specifikationer 

Dette bundkort er også som vi er vandt til at se det fra GIGABYTE udstyret med 2 stk. BIOS'er som der kan skiftes mellem via en omskifter. Så her er man ret sikker på altid at have en BIOS der virker. 

Dette bundkort er udstyret med hele 5 blæserstik og 6 temperatur prober så der er lidt at holde styr på. 

I underkanten af bundkortet er der monteret 4 røde lysdioder der skiftevis lyser op under boot og det er Diagnose LED'er. Det er også her man kan få et vink om hvor det går galt hvis booten svigter. 

Også RAM soklerne er forstærkede med rustfrit stål for at forlænge holdbarheden. 

GIGABYTE har også vedlagt en lille fiks dims som man kan montere de små ledninger fra kabinettet i og derefter sættes hele enheden i stikket. Der er hvid tekst på siderne så man kan faktisk ikke montere ledningerne forkert. 

Bundkortet har 1 stk. M.2. plads som kan køre i NVMe hastighed op til 32 Gb/s eller SATA3 6 Gb/s der er mulighed for flere længder af slagsen. 

RGB Fusion er et system af LED'er som det via software er muligt at styre ret avanceret i forskellige zoner på bundkortet. Mere om det under software. Det er også muligt at købe en ny LED plastikstribe til højre side af bundkortet med et andet mønster for personlig tilpasning, da den er udskiftelig. Sidst men ikke mindst er bundkortet forsynet med et LED Stribe stik. Det understøtter RGBW og UV LED Striber.  

Bundkortet er klar til VR som kræver en del mere end Full HD for at holde 90 FPS stabilt og Aorus lister her op hvad der skal bruges af hardware for at opfylde de kriterier der er nødvendige. 

Bundkortet er udstyret med 4 USB 3.1 Gen 2 stik som kan runde hastigheder op til 10 Gb/s. 

I lyddelen er bundkortet forsynet med REALTEK ALC 1220 HD Audio lydchip og headset forstærker samt AMP-UP AUDIO til at forbedre lydbilledet med. 

Når der f.eks. bruges USB udstyr med lange ledninger kan der forekomme spændingstab i ledningen og derfor er dette bundkort udstyret med et system der kan bruges til at hæve spændingen en smule så de tilsluttede enheder får lidt ekstra og igen bliver mere stabile.
 
 

På næste side ser vi på Design og layout.

 

 

The
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-05-2017 07:30:19
Svar/Indlæg:
1405/100
Det ser rigtig godt ud med ydelse på bundkort, og prisen kan man ikke klage over


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
04-05-2017 11:44:47
Svar/Indlæg:
1990/273
#1

Jeps, med det her bundkort og en Ryzen kan man hurtigt og billigt få samlet sig en godt ydende PC. 🙂