Test: Cougar Revenger

Styre-enheder d.  30. juni. 2017, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 12986 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 450,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: Also

Introduktion

På sidste års Computex, faldt vi over Cougars stand, hvor de fremviste et væld af gaming-relaterede produkter fra kabinetter, over mus og tastaturer til gaming stole. På daværende tidspunkt havde de ingen distributør i Danmark, men det er der nu blevet ændret på, og Cougars produkter kan nu fås i Danmark. I anledningen af introduktionen i Danmark, vil vi i den kommende tid se nærmere på hvad firmaet kan tilbyde.

Som første testobjekt har vi fået tilsendt Cougars Revenger mus, som er deres bud på en topklasse optisk gaming mus. Revenger byder blandt andet på en sensor med op til 12000DPI, RGB-lys og en prissætning der ved første øjekast ligner god værdi for pengene. Se med på de næste sider når vi ser om det holder stik. 
 

 

Målet for Cougar er at være leveringsdygtige med "Best in the class" innovative produkter som er med helt fremme i skoene (cutting edge) gamer produkter. Cougar blev grundlagt i 2007 af en gruppe entusiaster og professionelle medarbejdere i Tyskland, som syntes at der på PC hardware ikke var sket de store ændringer i den måde en desktop PC fremstår på over de sidste 20 år. Det er stadig det samme kedelige udtryk og et internt layout med uendelige ukreative kosmetiske variationer og dårlig kvalitet.

Derfor ønskede Cougar at forsyne gamere med mere stilfulde produkt koncepter som samtidig ville møde de skrappeste kvalitetskrav. I dag har Cougar udviklet sig til et Globalt mærke som leverer innovative, højydelses og højkvalitets produkter til PC Gaming markedet.

mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-07-2017 18:36:57
Svar/Indlæg:
4109/211
sjovt som deres mærke ligner Roccats fuldstændig