Test: Cougar Revenger

Styre-enheder d.  30. juni. 2017, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 12985 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 450,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: Also

Layout / Design

For det meste går ledningen ud midt på musen, men således ikke her hvor den går ud fra midten af musens venstre side. I stedet er der helt frit i midten til at se det meste af scrollhjulet. Det faktum at ledningen sidder hvor den gør, har absolut ingen praktisk betydning, men det giver da et lidt anderledes udseende.
 

 


Ud over det obligatoriske scrollhjul og højre/venstre museknap, er der en ekstra knap på toppen af musen. Den kan programmeres til forskellige funktioner, men er beregnet til at skifte DPI-niveau med. Det er ikke en traditionel knap som trykkes ned, men mere en form for "aftrækker" det klikkes bagud. Efter min mening går denne udformning, at den er en smule nemmere at nå, frem for en traditionel knap. Det skal siges at den er lidt træg at trykke på, men ikke så meget at det gør en forskel når man spiller.
 


Under musen er som altid gliderflader, på Revenger er de ret store, ellers er der ikke så meget at bemærke.
 

 


På hver side af musen er den belagt med sort nubret gummi, der giver et godt og fast greb. Selv om det måske er svært at se på billederne, tilter musen en lille bitte smule mod venstre, og rundingen i venstre side er desuden en smule mere markant end i højre. Dette giver yderligere et fint greb om musen, men også at den dårligt kan bruges med venstre hånd.

På venstre side er der to knapper til brug med tommelfingeren, og i forlængelse af de to tre LED-lys der indikerer DPI-niveauet. De to knapper er en anelse hårde at trykke på, men placeringen af dem er til gengæld fin.
 


Musens runding er længere bagud end mod midten af musen, hvilket giver et lidt anderledes greb. Hvis jeg skal sammenligne med andre mus, minder rundingen og grebet en del om det man får med en Razer Deathadder, hvilket jo umiddelbart ikke er en dårlig ting. Jeg bruger normalt en mus med rundingen længere ind mod midten, men efter lidt tilvænning gik det fint med at bruge musen.
 


Et kig på ledningen afslører en helt standard gummiledning uden sleeving.
 

 


Det vigtigste ved en mus er naturligvis at den ligger godt i hånden - men at den samtidig ser godt ud er jo heller ikke helt uvæsentligt. Revenger er udstyret med lysdioder til oplysning af DPI-indikatoren på siden, og til oplysning af logoet samt en stribe under det. Farverne kan skiftes individuelt, og der er flere typer af farveskift/blink at vælge imellem. Min klare favorit er langsomt farveskift, hvor det ser ud som om at farverne skifter gradvist fra venstre mød højre på lysstribe og logo. Det er ikke noget jeg har set før, og det ser bare kanon godt ud.
 

mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-07-2017 18:36:57
Svar/Indlæg:
4109/211
sjovt som deres mærke ligner Roccats fuldstændig