Test: Cougar Revenger

Styre-enheder d.  30. juni. 2017, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 12406 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 450,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: Also

Software

Med til musen hører Cougars UIX software, som jeg herunder vil tage et kig på. 
 


I menuen til venstre er det tre punkter, hvor det første af disse er punkter Performance. Her har man mulighed for at justere diverse indstillinger som DPI, opdateringshastighed (polling rate), løftehøjde og hastighed på dobbeltklik. DPI kan justeres i op til tre trin fra 100 og helt op til 12000 DPI, med intervaller på 100 DPI. Her ud over er der en særligt Sniper DPI indstilling til brug når man zoomer ind i skydespil, hvor man typisk vil have brug for en noget højere DPI end ellers. 
 


Under Key Assignment, har man mulighed for at justere funktionen af hver af de fem knapper, samt op. ned og klik på scroll hjulet. Dette fungerer helt enkelt ved drag and drop af funktioner, som man kan finde i en længere liste af funktioner der dækker måder at skifte DPI (incl sniper mode), multimedie, start program og endda makroer. Sidstnævnte har selvfølgelig sin egen makro-editor, hvor man kan indspille, redigere gemme og hente makroer. 
 


Under lighting control kan man justere på lyset på DPI-indikator og oplysningen af den bagerste del hver for sig. Man kan vælge frit imellem 16,8 mio farver og fem forskellige måder at lyse på. De fem er konstant tændt, "Breathing" (en farve), og skiftende farver i tre forskellige hastigheder. Hvis man vil kan man selvfølgelig også slukke lyset helt. 
 


Man har mulighed for at oprette et stort antal forskellige profiler, men der kan dog kun være tre profiler aktive samtidig. Under Game Profile Management kan man administrere de forskellige profiler, samt tilknytte dem .exe filer således at en given profil aktiveres så snart et bestemt program eller spil startes op.
 

mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-07-2017 18:36:57
Svar/Indlæg:
4075/210
sjovt som deres mærke ligner Roccats fuldstændig