Test: Cougar Revenger

Styre-enheder d.  30. juni. 2017, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 12642 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 450,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: Also

Test

I selve testperioden måtte min trofaste Logitech G500 vige pladsen i mit daglige brug, til billedredigering i Photoshop og gaming primært i spillene Battlefield, Borderlands, CS GO og Diablo III.

Hvis man vælger en optisk mus frem for en med lasersensor, kan man af og til opleve at den er lidt mere kræsen når det kommer til underlaget. Cougar lægger i deres salgsmateriale vægt på, at Revenger kan bruges på stort set alle overflader, hvilket jeg selvfølgelig måtte teste om holder vand. Primært har jeg brugt min Roccat Taito musemåtte til testen, hvor den som ventet fungerer upåklageligt. Her ud over har jeg prøvet på at par musemåtter af andre materialer, en papirsblok og mit noget ridsede skrivebord af træ, som nogle mus ellers har lidt problemer med. På alle de testede overflader med undtagelse af papirsblokken virkede Revenger uden problemer, så et langt stykke han af vejen holder Cougar i hvad de lover.  

Det første man lægger mærke til, når man får en mus i hånden er form og størrelse. Revenger er en relativt stor mus, og første gang jeg fik den i hånden føltes den faktisk en smule for stor. Det fandt jeg så ud af skyldes dens form, hvor rundingen er lidt længere bagud end jeg er vant til. Jeg har normalt hele hånden på musen (palm grip), hvilket gør at det tog et stykke tid at vænne mig til formen, længere tid end jeg det ville have gjort, hvis jeg i højere grad styrede med fingerspidserne (claw eller fingertip grip). I starten fik jeg en anelse anstrengelse i håndleddet, men hen af vejen gik det bedre da jeg fik vænnet mig til den nye form. Jeg vil umiddelbart sige, at musen kan bruges til alle måder at gribe på, men jeg vil anbefale at man prøver den først, hvis man bruger hele håndfladen til at styre med. 
 


For at teste præcisionen har jeg redigeret diverse billeder i Photoshop, og tegnet diverse mønstre og linjer i Paint. I begge programmer virker musen præcis, og der er ikke spor af såkaldt jitter, hvor markøren hopper lidt op og ned, hvilket giver ujævne linjer når man tegner.  

I gaming og særligt i første persons skydespil, er det essentielt at sensoren er hurtig, præcis og ikke mindst pålidelig. Under testen har jeg ikke bemærket situationer hvor musen ikke flyttede sig som jeg havde forventet, hvilket ellers godt kan ske af og til når man flytter musen hurtigt eller i en lidt skæv vinkel. Sammenlignet med diverse high-end gaming mus jeg har prøvet, er sensoren i Revenger fuldt på højde, så på det punkt klarer Revenger sig i hvert fald godt. 

Hvis vi kigger på knapperne føles de faste og af god kvalitet, dog vil jeg sige at de to knapper på siden af musen måske er en anelse til den hårde side, så der skal lidt mere kraft end normalt til at trykke på dem. DPI-knappen på toppen af musen er en anelse speciel, idet den ikke er designet som en traditionel knap, men nærmere som en slags aftrækker, hvor man klikker den tilbage frem for ned. Også denne knap er lidt til den hårde side, men jeg synes egentlig den lidt specielle udformning gør, at den er lettere at komme til, end hvis det havde været en almindelig knap.

mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-07-2017 18:36:57
Svar/Indlæg:
4093/210
sjovt som deres mærke ligner Roccats fuldstændig