Test: Cougar MinosX3

Styre-enheder d.  16. august. 2017, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 12118 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 250,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: Also

Layout / Design

Oversiden af musen er udført i en mat plastik, og ud over det obligatoriske obligatoriske scroll-hjul finder vi en enkelt knap, der bruges til at justere lys-effekterne. 
 

 


Min umiddelbare feel af musen er fin, og den føles også ganske robust selv om plastikstriben i bunden giver lidt en fornemmelse af at det ikke er et dyrt produkt man har i hånden. Hvis man tager den op og ryster den rasler den en smule, hvilket de fleste mus dog har en tendens til at gøre. 

Formen og en lidt mindre størrelse indbyder mest til at styre med fingerspidserne i enten det såkaldte claw, eller fingertip-greb. Dog kan man godt hvile en del af hånden på musen, hvis man er til det, dog skal man have en ret lille hånd for at håndroden også kan være med. 
 

 


Lige som på storebroderen Revenger er hver side af musen belagt med sort nubret gummi, der giver et godt og fast greb. På venstre side er to knapper til brug med tommelfingeren, hvor funktionen i Windows helt standard er frem/tilbage. Både placering, størrelse og hårdhed af knapperne sidder lige i skabet, dog er brugen af dem ikke særligt fleksibel, da der ikke er nogen mulighed for at benytte dem til at justere DPI, køre en makro eller lign. I bunden ses en stribe gennemsigtig plastik, der i brug bliver oplyst af en række LED-lys.  
 

 


Musen er symmetrisk omkring midteraksen, så den kan faktisk med lidt god vilje bruges af både højre- og venstrehåndede. Da der kun er genvejsknapper på venstre side, bliver tilgangen til de to ekstra knapper dog svær med venstre hånd, så det er bestemt ikke optimalt.  

På undersiden finder vi selvfølgelig selve sensoren, men som noget specielt er det faktisk også her vi finder knapper til indstilling af henholdsvis DPI niveau og polling rate. For DPI kan man vælge mellem 800, 400, 1600 og 3200, hvilket er passende niveauer at kunne vælge imellem. 
 

 

Under musen samt bag logo og i scroll-hjulet er LED'er, som kan indstilles til en af otte forskellige farver, eller løbende farverskift mellem dem alle.