Test: Cougar Immersa

Lyd d.  23. august. 2017, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 14218 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 435,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: Also

Layout / Design

Designet er baseret på samme grundprincip som det er kendt fra et Steelseries Siberia headset med to bøjler. En øvre bestående af to metalrør for stabilitet, og en indvendig for komfort. Som med de andre af Cougars produkter vi har testet, er der gjort lidt ud af at designet skal skille sig ud fra mængden. Her er det ikke gjort med LED-lys, men med Cougars orange farve blandet med sort. 
 

 

Hver af de to rør i den øverste bøjle er beklædt med orange gummi, og de giver en rigtig god stabilitet til headsettet. Den indre bøjle er polstret og tilpasser sig hovedstørrelsen på bæreren, sammen med store bløde ørekopper giver det et headset der sidder stabilt på hovedet samtidig med at det er komfortabelt. 
 

 

De ydre bøjler går fra ørekop til ørekop, og holdet på på plads og sammen af at par plastikbeslag 6 cm over hver kop. Den indre bøjle er monteret til disse beslag med metalwires, der kan trækkes længere og dermed tilpasse headsettet til hovedstørrelsen. 
 

Konstruktionen med de to bøjler virker stabil, men er alligevel også ret fleksibel. Man kan faktisk vride en del i det, uden at det tager skade af det, så byggekvaliteten virker ganske god. 
 

De store ørekopper er beklædt med kunstlæder og ret behagelige at have på. Dog vil jeg sige at på grund af det ret lukkede design, bliver headsettet noget varmt for ørerne at have på, ved brug over længere tid. 

 

Mikrofonen kan gemmes næsten helt væk i ørekoppen, når den ikke er i brug. Den er desuden ret fleksibel, så man kan justere den for den bedste lyd. 
 

På ledningen ca. 30 cm fra ørekoppen er der en fjernbetjening hvor man kan justere på lydstyrken, og slå mikrofonen til og fra. Der er ikke nogen klips på bagsiden, til at sætte på tøjet, men det er ikke noget jeg har lagt mærke til under testen. En fin lille detalje er kablet, der er beklædt med stof for bedre holdbarhed. 

TLaursen
 
Ny Bruger
Tilføjet:
22-08-2018 14:29:55
Svar/Indlæg:
7/0

Sindssygt fede høretelefoner - jeg har dem selv, og jeg er altså rigtigt glad for dem. Bruger dem dog ikke såååå meget til Gaming mere, jeg sidder til dagligt og skriver masser af artikler, så jeg bruger dem for at få ro