Test: Razer Ornata CHROMA keyboard

Styre-enheder d.  18. april. 2017, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 14240 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 820,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Test:

 

 

Taster/kontakter:

 

 

Jeg har brugt dette tastatur en uges tid, og har lige fra starten synes godt om det. Det føles jo som et mekanisk tastatur, klikker som et mekanisk tastatur, men har den bløde bund som et membran tastatur. Det er ikke så hårdt at taste på, som et mekanisk tastatur, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

 

 

Højden på tasterne passer også ganske fint til mig, og min skrive stil. De er ikke så høje som mekaniske taster, men heller ikke så lave som laptop taster. Det er en fin mellemvej efter min mening.

 

Komforten:

 

Personligt er jeg stor tilhænger af håndledsstøtte. Det giver lige den sidste komfort , og mindre knæk i håndled. Det er sundt for ens led i længden, og man vil takke sig selv når man bliver ældre over at have brugt den slags. Efter min mening burde der følge en håndledsstøtte med alle tastaturer.

 

Lyset:

 

 

Razer formår som en af de eneste, at lave lyseffekter med helt flydende overgange. Det gør de ved at lyse igennem et opalfarvet lag plastik. På den måde fornemmer man slet ikke, at det er en masse små dioder der lyser på bagsiden. Men man fornemmer en helt flydende overgang imellem farverne. Det ser bare super fedt ud, og giver en rigtig fed effekt. Det er en af de ting Razer virkelig formår at lave til perfektion på samtlige Chroma produkter jeg har haft fat i.

 

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.