Test: Razer BlackWidow CHROMA V2 keyboard

Styre-enheder d.  11. maj. 2017, skrevet af Monberg75 2 Kommentarer.  Vist: 14877 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1189,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Layout / Design:

Så er vi nået til gennemgangen af selve tastaturet. Jeg vil her vise en masse billeder, med tilhørende forklaringer.

 

 

Som man kan se på oversigtsbilledet, er tastaturet med standard layout. Der er dog blevet givet plads til 5 dedikerede makro taster i venstre side. Desværre er der ikke nogen dedikerede multimedia taster, hvilket jeg ellers rigtigt godt kan lide, og ofte synes er en mangel ved tastaturer.

 

 

Under tastaturet er der nogle gode gummifødder, så tastaturet ikke glider midt i kampen. Det er vigtigt at tastaturet står fast på underlaget.

 

 

De bagerste fødder kan foldes ud, hvilket giver en lille vinkel på tastaturet. Det synes jeg personligt er bedre, end hvis det bare ligger fladt på underlaget. De foldebare fødder har desværre ikke gummi på sig, men er i hård plastik. Tastaturet står dog stadig ret godt fast til trods for dette.

 

 

Tastaturet har flere taster med dobbeltfunktion. Denne funktion aktiveres som sædvanligt af en 'Fn' tast, som sidder nede til højre for 'alt gr' tasten på højre side af tastaturet.

 

 

Når man bruger 'Fn' tasten får man en masse muligheder oppe på 'F' tasterne. Der er blandt andet mulighed for multimedia funktioner, gaming mode og justering af lys med mere.

 

 

Dioderne i højre hjørne lyser hvidt, og der er de normale indikeringer for Caps Lock, Num Lock og Scroll Lock. Men der er også indikering af om man er ved at optage en Makrofunktion og om tastaturet er i Gaming Mode.

 

 

På siden af tastaturet er der som jeg skrev tidligere, en USB port og en port til lyden. Der er dog kun et stik, og der følger ikke nogle splittere med. Det er også en smagssag, om man gerne vil have begge stik ud i samme side, eller om man gerne villa have haft lyden ud i modsatte side. Men Razer har altså valgt, at samle det i højre side.

 

 

Stikkene for enden af det fine stofkabel er en lidt speciel farve på metallet, det er ikke blankt, men heller ikke guld. Lydstikken er 4 polet, som man kender det fra en mobiltelefon.Jeg undrer mig lidt over valget, og at man så ikke leverer en splitter med, så man kan forbinde et headset til tastaturet med tilhørende mikrofon.

 

Nu er det tid til at kigge på softwaren, på næste side.

Cyna
 
Overclocker
Tilføjet:
11-05-2017 14:06:19
Svar/Indlæg:
28/3
du skriver først i anmeldelsen at keyboardet er med gule kontakter, senere med orange, hvilken model er der tale om?


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
14-05-2017 15:31:14
Svar/Indlæg:
1194/156
Beklager fejlen..

Det er med Orange kontakter.