Test: Razer BlackWidow CHROMA V2 keyboard

Styre-enheder d.  11. maj. 2017, skrevet af Monberg75 2 Kommentarer.  Vist: 14856 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1189,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Software:

Softwaren man skal bruge til tastaturet er Razer Synapse. Det er den samme software man bruger til samtlige Razer produkter, så man har altså det hele samlet i et program.

 

 

Første fane i 'Keyboard' sektionen er 'Customize'. Her laver man profiler og tilpasse selve tastatur layoutet. Man kan give alle tasterne andre funktioner end hvad de har som standard, samt give dem makro funktioner.

 

 

I fanen 'Lighting' kan man definere lyset i tastaturet. Man kan bruge nogle af standard indstillingerne, eller man kan trykke på Chroma Configurator og lave sit helt eget layout. Det er smart, og man kan godt få flere timer til at gå med, at lave sit eget layout af lys og effekter.

 

 

I fanen 'Gaming Mode' får man mulighed for, at vælge hvilke taster der skal slås fra eller til når man har sat tastaturet i gaming mode. Det er faktisk meget fedt, hvis man for eksempel gerne vil kunne tabbe ud af spillet, eller ikke.

 

 

Man har selvfølgelig mulighed for, at definere sine egne makro funktioner. Man kan gøre det direkte på tastaturet, eller man kan bruge makro editoren. Man har helt sikkert bedre styr på og overblik over optagelsen, hvis man bruger editoren.

 

 

Synapse kan også indsamle statistikker, og give dig et overblik over hvor meget du bruger dit tastatur, og hvilke taster der bruges mest. Det er nok mere en sjov ting, end det er brugbart. Men man får en ide om, hvilke taster der bliver belastet mest på tastaturet.

 

 

I forbindelse med indsamlingen af statistikker, kan Synapse lave et såkaldt heatmap. Det viser med farver hvor meget tasterne er blevet brugt, og man kan se hvor mange gange der er blevet trykker på hver tast. Det kræver dog, at man slår det til med det samme man tager tastaturet i brug. Ellers ryger statistikken.

 

Næste side tester jeg tastaturet.

Cyna
 
Overclocker
Tilføjet:
11-05-2017 14:06:19
Svar/Indlæg:
28/3
du skriver først i anmeldelsen at keyboardet er med gule kontakter, senere med orange, hvilken model er der tale om?


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
14-05-2017 15:31:14
Svar/Indlæg:
1194/156
Beklager fejlen..

Det er med Orange kontakter.