Test: Razer BlackWidow CHROMA V2 keyboard

Styre-enheder d.  11. maj. 2017, skrevet af Monberg75 2 Kommentarer.  Vist: 14633 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1189,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Test:

Så er det blevet tid til test af tastaturet, og jeg har spillet en masse spil, redigeret artikler og surfet på nettet. Der er alt i alt blevet brugt en del timer ved tastaturet i ugens løb.

 

 

Kontakterne:

Lad os starte med det tekniske, nemlig kontakterne. Razer laver jo deres egne kontakter, og den model vi har modtaget bruger orange kontakter. Orange kontakter betyder, at de er stille og med taktil feedback, hvilket betyder der er et lille bump man skal trykke igennem.

 

 

Razer laver deres nye BlackWidow CHROMA v2 tastatur med 3 forskellige kontakter, og som man kan se, skulle denne type være den stille af dem, men stadig med feedback. Jeg synes dog desværre ikke jeg kan mærke denne feedback, så det må være nogle meget små bump. Jeg har jo ikke de andre kontakter at sammenligne med, men til hverdag bruger jeg membran tastatur, og umiddelbart kan jeg ikke mærke den store forskel når man trykker ned.

Razer siger også, at disse kontakter skulle være stille. Men jeg synes dog de larmer en del. Jeg har også haft MX Cherry Red tastatur, og anmeldt en del andre tastaturer, og vil ikke betegne dette tastatur som specielt stille at skrive på. Det er korrekt, at der ikke er nogen kliklyd når man skriver, som der var på det Ornata jeg lige har anmeldt. Men det siger stadig en del.

 

 

Komforten:

Som jeg skrev tidligere, fulgte der en håndledsstøtte med tastaturet. Den er magnetisk, og 'klistrer' sig fint fast til tastaturets kant.  Den gør, at hænder og underarm er på lige linje, så man ikke knækker i sit håndled hele tiden. 

 

Selve håndleds støtten er super lækker. Den er  blød på oversiden og har fine gummifødder på undersiden.

 

 

 

 

Og så kan man hvile hånden på støtten når man lige holder pause i skriveriet. Alt i alt super lækkert.

 

 

Lyset:

Som skrevet tidligere, kan man få lys for alle pengene i dette tastatur. 16.8 millioner farver i hver tast, intet mindre. Når det så er sagt, så synes jeg umiddelbart ikke effekten ser så fed ud som på det tidligere anmeldte Ornata tastatur. Det skyldes i bund og grund udelukkende, at baggrunden ikke er hvid på dette tastatur. Overgangene er ikke så flydende, og man fornemmer tydeligere at der sidder en diode under hver tast. Man kan sammenligne det lidt med høj og lav opløsning på en skærm, hvor man ved lav opløsning fornemmer de forskellige pixels, men ved høj opløsning glider det hele ud i hinanden.

 

 

Det ser dog stadig rigtig fedt ud, men er ikke lige så imponerende som på Ornata tastaturet.

 

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.

Cyna
 
Overclocker
Tilføjet:
11-05-2017 14:06:19
Svar/Indlæg:
28/3
du skriver først i anmeldelsen at keyboardet er med gule kontakter, senere med orange, hvilken model er der tale om?


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
14-05-2017 15:31:14
Svar/Indlæg:
1194/156
Beklager fejlen..

Det er med Orange kontakter.